Melyik a legjobb pláza Budapesten?
Figyelt kérdés
Melyik a legnagyobb, legszepp, legtöbb, legváltozatosabb bolttal/étteremmel rendelkező pláza Budapesten?
Melyikbe vinnétek el egy turistát vásárolni?
2016. máj. 22. 09:32
2/9 anonim válasza:
Miért vinnél turistát plázába...? Otthon (ahol feltételezhetően nem 27% az áfa) valszeg ugyanúgy tud vásárolni.
3/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Westend.
Központi helyen van, minden megtalálható, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb plázája.
4/9 A kérdező kommentje:
2-es mert el szeretne menni?
Többieknek köszönöm! Én csak a Westendben jártam még, így nem voltam benne biztos van-e annál jobb, de akkor oda viszem majd. :)
2016. máj. 22. 15:43
7/9 anonim válasza:
A legtobb plaza gaz, de valoban a Westend viszi a primet.
8/9 anonim válasza:
Annó megnyílt a Duna Pláza, több, mint 20 éve. Az ember nézett, hogy hűha. Majd jött a Mammut, a Westend meg az Arena. Ezek után visszamentem tavaly a Duna Plázába, és végigsétálva megdöbbentem, hogy milyen kicsiket, az előbbi 3-hoz mérve.
9/9 anonim válasza:
"Miért vinnél turistát plázába...? Otthon (ahol feltételezhetően nem 27% az áfa) valszeg ugyanúgy tud vásárolni."
2-es válaszoló remekül szemléltette azt a látásmódot, amely szerint létezik Budapest meg a külföld... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!