Volt egy etterem a duna plaza epuleteben a parkolonal. A neve sir brian volt ha jol emlekszem es ott ettem eletem legjobb csirkeszarnyat. Hova koltozott?
Kezdetben nagyon jó volt a hely, tele volt, az ételek jók voltak a felszolgálók kedvesek voltak és néha műsorok is voltak.
Aztán ahogy telt múlt az idő, az árak mentek feljebb, amivel alapvetően nem is lett volna probléma, ha az ételek nem lettek volna látványosan kisebbek ennek hatására. Amíg előtte az italokat korsóban/kupában hozták utána már csak kis csészék voltak. A legnagyobb probléma amúgy az ételek minőségében történt, kispórolták a húsokat, az ízek se voltak már olyanok és a felszolgálók is egyre kedvtelenebbek motiválatlanok lettek. Az egész családdal sajnáltuk a dolgot, mert régen a kedvenc helyünk volt, havonta 2-3szor is jártunk oda, annyira hangulatos volt.
Budapesten csak a Sir Brian van ilyen hely, szóval szerintem lenne igény hasonló éttermekre és még jövedelmező is lehet. Talán majd valaki vállalkozó szellemű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!