Görögországba busszal vagy repülővel éri meg jobban elutazni?
Figyelt kérdés
Nyáron mennénk görögbe nyaralni, de nem tudjuk, hogy milyen utazási formát válasszunk. Melyik utazási irodánál érdemes foglalni (szállás+utazás)? Hol olcsóbb? Illetve van olyan, hogy a repülő nem sokkal lenne drágább mint a busz? :) Előre is köszi a segítséget! Üzenetet is küldhettek a tapasztalataitokról nyugodtan. :)2017. dec. 26. 22:02
1/8 anonim válasza:
Én semmiképp sem mennék repülővel. Imádom nézni, ahogy a táj változik útközben.
2/8 anonim válasza:
Busszal akkor sem mennék ilyen messzire ha nekem fizetnének érte.
3/8 anonim válasza:
Én mindenképpen repülnék. Mi úgy mentünk Korfure. Délelőtt 10-kor már a tengerparton ültünk. Ezerszer inkább, mint hogy tizensok órán át egy buszban poshadjak.
A legjobban akkor jársz, ha skyscanneren nézel olcsó repülőjegyet és megveszed ott, szállást meg nézel booking.com-on és lefoglalod ott... Ki se kell mozdulni otthonról. Felesleges utazási irodával bajlódni.
4/8 anonim válasza:
Mi a párommal busszal mentünk idén nyáron Korfura. 71.000 forint volt a busz+szállás 7 napra. Az út hosszú volt,de imádtam. 2018 nyarán szintén busszal megyünk Zakynthosra, 83 ezer ftból.
5/8 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy keresel buszos utakat, keresel repülőjegyet és összehasonlítod, mi mennyibe kerül, aztán döntesz.
Repülőjegyek keresésére jó a már említett skyscanner, de még sokkal sokkal jobb az azair.com oldala.
Súgok. Haa buszos út jött ki drágábbnak, valamit rosszul csináltál.
6/8 D. Brasco válasza:
A fapados repjegyek vilagaban bolond aki buszozik a görögökhöz
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem értem ki szórakozik azzal, hogy másokat lepontoz..
2017. dec. 27. 11:06
8/8 anonim válasza:
80.000 forintból repülővel is kijön, szállással együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!