Akik jövőhéten vagy most 7végén mennek Görögországba repülővel, nem aggódnak? Tüntetések?
Figyelt kérdés
MI igaz egy szigetre megyünk de nagyon aggódok, hogy a tüntetések miatt meghiúsul a várva várt nyaralásunk. Csak én vagyok ilyen parás? Ma fog kiderülni, hogy elfogadja e a Görög parlament a megszorításokat. Ha igen ezek szétverik az egész országot. Kész vagyok, hogy mindig nyáron cirkuszolnak.2011. jún. 21. 08:47
1/2 anonim válasza:
Biztos,hogy nem verik szét az országot. Csak a nagyvárosokban van balhé,akik a túristákbólélnek kínosan ügyelnek arra,hogy ott ne legyen gond. Max. az akropolisz túrád lehet zúrösebb
2/2 anonim válasza:
amúgy nem lesz semmi baj, a turistahelyeken nem érződik a tüntetésből semmi, ha a gép leszállt ( tehát elindult a gép) akkor már nagy baj nincs
DE had kérdezzem már meg, mostmár lassan másfél éve igen nagy tüntetések válságok, sztrájkok és problémák vannak Görögben
akkor miért mentek mégis oda?
van aki nagyon ismeri görögöket és az országot, tud is valamennyire görögül vannak ott barátai és már 10 éve mindig oda jár akkor azt megértem, hogy most is oda megy!!!!!
de aki nem görögmániás csak nyaralni akar valahol az miért pont oda??????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!