Görögországba Magyarországról szeretnék menni de átszállással repülővel. Hol a legjobb átszállni? Ausztriában?
Figyelt kérdés
Ki hogy ment?
Egyenes közvetlen járat nem érdekel
2016. máj. 17. 18:56
1/9 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősöm Isztambult javasolta
2016. máj. 17. 19:23
2/9 anonim válasza:
Megkerdezhetem, hogy miert fontos az atszallas? Egyebkent en a skyscannert ajanlom. En ott szoktam a legolcsobb jegyeket talalni, es beallithatod hogy kozvetlen jaratokat ne listazzon.
3/9 anonim válasza:
Hol a legjobb átszállni? Na ez értelmes kérdés. Legjobb szerintem München, mert az egyik legjobb reptér Európában. Az már más kérdés, hogy megy-e Lufthansa oda ahová szeretnél, mert a légitársaságok városokba repülnek, az, hogy Görögország még semmit nem mond. Szóval megírnád kérlek hová szeretnél utazni? Egyébként momondo és társain két perc alatt találsz választ a kérdésedre.
5/9 anonim válasza:
Nagyon bakteresre sikerült ez a kérdésed.
Csak segítségképp, ha az a bizonyos átszállásos utad drágább lesz, mint 10eFt, valamit jól benyalátál.
6/9 anonim válasza:
"Ki hogy ment?"
Szerintem Magyarországról minden épeszű ember közvetlen járattal megy Görögországba, de legalább a 99%.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyszeru. Aznap mikor mindenképpen indulni kellett volna reggel Elment az egyetlen járat. Így is elindultam. Csak átszállással értem az uticelhoz
2016. máj. 18. 14:10
8/9 anonim válasza:
és ezért kiírtál ide egy kamukérdést??????????
9/9 anonim válasza:
Ez még a "12,3centisapötsömszerintetekiskicsi" kérdésnél is jobb!
:))
Legalább írtad volna, hogy szereted a repülést és a fel- és leszállás a mindened.
De hogy érdemi választ is adjak... szerintem Sturup-ban szállj át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!