Görögországba melót hírdettek. Táncolni. Sexmentes. Ezt írják.3 hetet kell kint lenni minimum a bár tulaja fizeti a jegyed ha nincs pénzed és a fizudból levonja!?!
azt írja: napi 60 euró (16.325.-)+amit kapsz még mellékesnek.
munkaidő: 23.-5óráig
heit 5-6 alkalommal.
szállás part mellett: napi 5 euróért: (1360.-)
Szerintetek kanyu?????
Valaki nem hallott még erről?
Cserháti Gergő "hírdeti"
KaNYu hahaha
amúgy igazuk van az előttem szólóknak, azért hirdetik így, mert prostikat keresni újsághirdetésen keresztül törvénytelen, így aztán körülírják ügyesen.......de általában mindenki tudja, hogy miről van szó.
Egyébként is ha még annyira szexmentes is lenne, egy éjszakai bárban táncolni pénzért....hááát.....tényleg nem értesz semmi máshoz ? :O
Lehet hogy ez pár napig így is lenne... aztán ha már teljesen beleszoktál, előállnának, hogy mondjuk napi még 60 euróért bevállalhatnál kicsit többet is. Lesz pénzed, kérdés hogy után hogy nézel tükörbe?
Olyan nincs, hogy csak táncolsz, és senki nem ér(het) hozzád, biztos van bugyipénz, akármennyit fizetnének, én ezt sem tartom többre, mintha kiállna valaki a sarokra.
Ha van időd , olvasd el ezeket. Én kérdeztem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!