Mennyibe kerülhet egy minimum 2 hetes utazás Görögországba valamiféle apartmanba? 2010.
kocsival mennyi és repülővel mennyi?
szal nemhotel. apartman...oda mennyi 1 éjszaka?
amugy minumum EGY hetet akartam irni , nemtom mért 2-t irtam :P..
de akkor gondolom a fele lehet...
Köszi h válaszoltál:)
Ez attól is függ, hogy főszezonban kívántok-e menni vagy sem.
Én oket tudom ajénlani, nézz szét:
A 2 hetest valoszinuleg valami tudat alatt rejtozo kivansag iratta igy Veled.. :)
Ha autozas mellett dontesz, vedd figyelembe, hogy most durvan felment a benzin ara Gorogorszagban, 1,40-1,50/liter az atlag (Eszak-Gorogorszagban ennyi).
Sartira szinte fillérekért.
Multkor néztem oda last minute utat, 4fős apartman, 7napra 9.000Ft/fő (persze egyéni utazás, és önellátás.)
Tavaly busszal mentünk, hát volt vagy 20óra az út, kocsival ez lényegesen kevesebb.
Hát úgy gondoltam h Paraliába mennénk.
És egyébként ez hogy van ?Ha mondjuk mégse ketten mennénk , hanem 4-en akkor ugyanannyi az apartman?
Szóval,úgy kell fizetni hogy ...Ft/FŐ vagy magát a házat/szobát béreljük ki és akárhányan mehetünk (mármint gondolom ahány férőhelyes)
nemtom érthető-e...Remélem vki csak megérti :P
Hoteleknél asszem ugy van hogy pl ha megy 4 fő akkor ugyanannyi ha 1 szobát vesznek ki 4en vagy kettőt mert ugy per Főre kell fizetni nem szobára... vagy nem ?Az apartman ezért olcsóbb...?
Ha 4fős apartmanba mentek, akkor mind a 4 helyet ki kell fizetni, mivel magát az apartmant bérlitek.
Arányában olcsóbb 4en menni egy 4fős apartmanba, mint 2en egy 2fősbe...de ha nézelődsz a neten, akkor biztos, hogy találsz valami olcsót. :)
Paralia jo hely, erdemes onnan elkirandulni a Meteorakhoz(hires, sziklakra epitett kolostoregyuttes) es az Olimposzra, vagy a labanal fekvo falvakba; Litochoro, Agios Pantaleimonas, nem fogod megbanni! :)
Jo nyaralast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!