Ti mennétek Bécsbe az adventi vásárra?
Nem, mivel parasztvakítás az egész.
Egyébként minden nap előtte megyek el mikor munkába megyek.
Van esélye, hogy lesz ott terrortámadás? Igen.
Van esélye, hogy inkább a biztonságosabbnak gondolt budapesti vagy kisebb vidéki vásáron lesz támadás? Igen.
Szeretnék a terroristák, hogy félj és ez határozza meg a gondolkodásodat? Igen.
Szeretnéd, ha a terroristák elérnék ezt a céljukat? ... ezt már te válaszold meg magadnak, én a magam részéről nem vagyok hajlandó félni.
Nem. Vásárlás céljából semmiképpen. Tk. nem is arra való. A hangulatát már megtapasztaltam.
Régen jó lehetett, de mostanában már olyan nagy a tolongás, hogy képtelenség hangulatba jönni. Márpedig ha valamire jó a karácsonyi vásár, az a hangulat. Sétálni ott a családdal, barátokkal. Jókat nevetgélni, forralt bort vagy grogot kortyolni, meg ilyenek.
Ha a másodpercenként lábadra lépés meghaladja az ötöt, akkor ez kicsit nehéz.
Nem a terrorfenyegetettség miatt nem mennék. Ennyi erővel a házból sem kellene kimozdulnom, mert bárhol lehetnek terroristák.
Azért nem mennék, mert egyszer már voltam, borzasztó volt, soha többet nem megyek!
Én megyek, mert itthon sokkal nagyobb terrorfenyegetettségben élek...
...az anyósom miatt.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!