Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Bulgária? Megéri...

Milyen Bulgária? Megéri elmenni? Milyenek az emberek, tengerpartok? Milyenek az árak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem megéri elmenni (legalábbis a tengerpartra tuti) én eddig 4x nyaraltam Bulgáriában. A boltokban egész olcsón lehet vásárolni, persze a tengerparton nem fillérekért kapsz szuveníreket, de nem kell félni a magas áraktól. Emberekről nem tudok általános véleményt mondani az az igazság. A szállodában, ahol nyaraltunk mindebki nagyon kedves volt. Viszont a főváros mellett 1-2 "bunkóbb" arcba is belefutottunk. De gondolom ez mindenhol így van. Szerintem gyönyörű a tenger, bár aki az Adriához hasonlót vár az eléggé meglepődik majd :D Egyszer mindenképp megéri elmenni oda, aztán ha tetszik akkor visszamenni máskor is, ha meg nem, akkor is tudod hogy milyen egyszer szép volt jó volt ennyi :D
2017. nov. 26. 13:49
 2/11 anonim ***** válasza:
94%

Mi a naposparton voltunk. Nagyon jó a hangulata, nagyon szép. Nekem a tenger nem annyira tetszett, mindenhol hínáros meg koszos volt. Szóval mi inkább a szálloda medencéjében fürödtünk, de a tengerparton napoztunk. Egyik nap pedig aqua parkba mentünk.

Az árusok, eladók, felszolgálók, pincérek mind barátságosak. Az árak nagyon jók. Olcsóbb, mint itthon.

Szerintem megéri kimenni. Egyszer még biztos megyünk mi is. Szép emlék.

Ami nem tetszett, hogy mindenhol poccos szállodák, mellettük meg a nagy gaztenger, az utcákon meg sok a szemét.

2017. nov. 26. 21:47
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nesebarban voltunk idén. Nagyon sokat kellett autózni, pedig szinte végig autópályán mentünk, rövid megállásokkal 20 óra alatt tettük meg az 1400 km.t háztól házig. Szerbián keresztül kell menni, Románia felé állítólag horror az út. Elvileg van olcsó repülő is, de olyat én nem találtam. A tengerpart szép, homokos kicsit jobban mélyül , mint az északi part a Balatonon , vannak medúzák, de nem vészes. Minden olcsóbb, mint MO-on. 4¤-os szállodában 2 felnőtt és 2 gyerek teljes ellátással beleértve fagyi, sör, bor, koktélok, parkoló volt 860 €uro 6 napra . Olcsóbban ki lehet hozni önellátással apartmanban. Majdnem minden szálloda a parton van és köztük van egy-egy szakasz ahová mindenki mehet. Egyébként a part ingyenes a napozóágyakért kell fizetni. Az emberek fele sápadtarcú a többiek barnák, de normálisan viselkednek. Angolul kell kommunikálni, alap szinten mindenki megérti. Egyedül a távolság ami gond. Ár-érték arányban az egyik legjobb tengerpart .
2017. nov. 27. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
Oda felé Szófia után aludtunk, vissza Szegednél. A közel 20 óra az autóban és a pálya megállókban töltött idő egy irányba 2 nap alatt. Benzinnel , útdíjakkal, 2 köztes szállással, kajákkal került 1500 €uroba 8 nap.
2017. nov. 27. 08:46
 5/11 anonim ***** válasza:
16%

"1500 €uroba 8 nap."

Bocs, mi kb. ennyiért voltunk a párommal két hétig Floridába.

2017. nov. 27. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Aztán oldalra fordultál és belelógott a bilibe a kezed..
2017. nov. 28. 07:44
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

Igen belelóg, hogy megpróbáljalak kihúzni belőle, de sajnos úgy látom, hogy teljesen reménytelen.

Hiszen aki félmillió Ft-ért csak Bulgáriában képes nyomorogni egy hétig, az fel sem tudja fogni, hogy más ugyanennyi pénzből hány országba el tud elutazni!

2017. nov. 30. 08:36
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Kérem, adj ötleteket a jövő évi nyaraláshoz! Hogyan tudnám mindösszesen 1500 €uro alatt kihozni 4 főre a 7-10 napot tengerparton? Repülővel vagy autóval (7liter/100km a fogyasztás) kulturált szálláson legalább napi egy éttermi kajával. Horvátország, Észak Olaszország, Észak Afrika, Albánia, Törökország és a volt Szovjetunió államai köszönöm nem érdekelnek.
2017. nov. 30. 10:31
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem ilyen flegma és lekezelő stílusban kérdésként ezt kiírja, biztosan fog jönni rá jó néhány hasznos válasz.

Amúgy 1500 Euróból, még repülővel is kihozható egy 1 hetes (2 fő + 2 gy.)családi nyaralás -még Bulgáriába is-, aminek további nagy előnye, hogy egy-két óra alatt a helyszínen lehet az ember, és nem megy el feleslegesen két-két nap autózással ill. araszolással a nyári hőségben + a dugókban + a határoknál + a WC-knél sorban állva, arról nem is beszélve, hogy az érkezés/hazaérkezés utáni első napot átalussza az ember a kimerültségtől.

Továbbá nem költ el feleslegesen kb. 100-150ezer Ft-ot üzemanyagra, autópályadíjakra, meg tranzitszállásokra és nem kényszerít két kisgyereket, hogy 4 napot jól bekötözve -szinte mozdulatlanul-, egy autóban töltsenek nyaralás ürügyén.

Részemről befejezve.

2017. dec. 1. 12:22
 10/11 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg te vagy pökhendi, nem tudod miről irogatsz.

Az előbb több időpontra is kerestem. Repülőjegy BP-Varna viszonylatban 2018 júliusra 280$ fejenként, Burgas 480 . Idén nyáron 80000Ft lett volna fejenként 1,5-2 hónappal az út előtt néztem, még a menettérti buszjegy is 160000Ft-ba került volna 4 személyre BP-i indulással.

2017. dec. 1. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!