Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen Bulgária? Milyen...

Milyen Bulgária? Milyen boltok vannak ott? Ételek? Árak? Véleményetek a helyről?

Figyelt kérdés

Most először fogok külföldre menni, azt szeretném tudni, hogy Bulgáriában, milyen boltok vannak(gondolok itt ruha, cipő(converse, vans) boltokra). És hogy drágábbak e, mint itthon.

Az ételek milyenek, tudtok e olyan helyet ahol lehet tenger gyümölcseit kapni, amit szívesen ajánlotok.

Az éjszakai élet milyen ott, láttam egy videót, ahol mutattak hullámvasutat, meg katapultot. Azok még működnek?

Esetleg, valaki járt már a Golden Rainbow hotelben? Ha igen, nagyon megköszönném ha leírná, hogy milyen tapasztalatai vannak.

És az időjárás milyen, reggel-este. Köszönöm előre is.:)

2015. júl. 19. 14:09
 1/2 anonim válasza:

Szia! Én tavaly voltam Bulgáriába, és nagyon jó volt. Ha a tengerparthoz mész, akkor ott ne számíts olyan boltokba, ahol ilyen márkás cuccokat árulnak, inkább csak ilyen kicsit rosszabb minőségűek vannak, de azok is jók. Igazából főleg szuvenír boltok vannak, de van sok kis kajás bódé is (gyros, palacsinta), sok helyen lehet kapni kis sült halakat, azok nagyon finomak. Az éjszakai élet kb olyan mint máshol, pár helyen buliznak, de nagy zaj nincs. Időjárás: mi július közepén mentünk. Első éjszaka borzasztó idő volt, döntött az ég, villámlott, esett az eső. Aztán elég borús volt az idő, de ennek ellenére sokan fürödtek a tengerben (köztük mi is) és nem fáztunk. A többi nap pedig már sütött a nap és jó meleg volt. Ahol én voltam, ott sok helyen volt kis vidámpark, de egy jobb dologra felülni azért elég drága volt. Sajnos nem jártam a Golden Rainbow hotelben, nem tudok túlról véleményt mondani.

Remélem tudtam segíteni. :)

2015. júl. 23. 16:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2015. aug. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!