Mekkora annak az esélye, hogy tengeri sünbe lépek vagy megcsíp egy medúza a tengerben?
Hát gondolom 50% az esély, vagy belelépsz/megcsíp, vagy nem :)
am én 3 évvel ezelőtt életemben először voltam tengerparton, egy hónap alatt semmi baleset nem volt, pedig elég óvatlan voltam.
Sokszor voltam már tengerparton, még ezek közül soha egyik sem csipett meg, pedig papucsot/cipőt soha nem vettem, kemény legénynek tartom magam.
A sünt kiszúrod messziről, a medúzák is csak akkor csipnek meg, ha b@sztatod őket. Mindig van pár nyomi 8 éves, akik bottal ütik a partravetett medúzákat, na azokat meg is szokta csipni, ha túl közel merészkednek. Vizben láttam már medúzát, elúszott mellettem egy kisebb fajta raj (kb 15 centire votak, mikor észrevettem), de mivel nem szándékoztam bántani őket, ők sem tettek semmit, továbbúsztak az egyik irányba, én meg a másikba.. igaz kicsit izgultam, úgyhogy egyre gyorsabban..
De szerintem ne parázz emiatt. Legrosszabb esetben megcsip, de tényleg nagyon ritka, ha nem Te provokálod.. akkor pedig az olyan, mint egy darázs csipés. Fáj-fáj, de 1-2 nap és kutya bajod. Férfi dolog.
én hozzá nem nyúltam volna ahhoz a döghöz :DD
na de most már nyugodt vagyok, köszi a biztatást (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!