London vagy Budapest?
Köszönöm az eddigi válaszokat és indoklásokat!
Tapasztalataim szerint a külföldön már nem úgy tekintenek rád mint egy bevándorlóra Angliába,Hollandiába stb. mára annyira kevert nemzet ez már nem szíthat vitát mint évekkel ezelőtt "bejöttél az országba elvenni munkát" naponta mennek ki törökök,lengyelek,szlovákok.Én voltam olyan helyen ahol heti rendszerességgel jött az autóbusz tele lengyel " testvéreinkkel".Persze mindig lesz olyan aki morogni fog de ő is tudja "bevándorlók" nélkül az ország már egyszerűen nem tudna "létezni".Többség elfogadja és alkalmazkodik hozzá!
Köszönöm még egyszer válaszokat!
Hát bár személyes tapasztalatom nincs (hacsak nem fórumokon angolokkal történt beszélgetés), de szerintem Hollandia az kicsit más, az angolok viszont véleményem szerint mindig is büszkék voltak a különállásukra, a sznobériájukra. Az eurót se véletlenül nem vezették be. Ha lehetséges lenne, akkor fogna mindegyik egy evezőt, és minél távolabb tolná a szigetet a kontinenstől, európainak se tartják magukat. Náluk terjedt el egyébként a közelmúltban a "lengyel vízvezetékszerelő" sztereotípiája, úgy általában az összes bevándorlóra vonatkoztatva.
A Nemzetközösség meg nem divatos szó, hanem a Commonwealth magyar fordítása, ami pedig realitás.
London.
Az anyagi részét a dolognak tényleg inkább nem is részletezem........:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!