Kezdőoldal » Utazás » Európa » London vagy Budapest?

London vagy Budapest?

Figyelt kérdés
Külföldi magyar vagyok,és gondolkodom azon h Budapestre költözöm vonz,hogy megismerjem a fővárost!Csak van egy másik lehetőség ismerős hív Londonba próbáljak ott szerencsét!Nekem nem idegen külföld élet stílus sokadik éve már járom a európát,Anglia is meg volt már!Vacillálok inkább BP vagy L ti hogy "döntenétek" melyik várost választanátok?Ne az anyagiak oldala alapján közelítsétek meg köszönöm!
2010. máj. 25. 00:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat és indoklásokat!

Tapasztalataim szerint a külföldön már nem úgy tekintenek rád mint egy bevándorlóra Angliába,Hollandiába stb. mára annyira kevert nemzet ez már nem szíthat vitát mint évekkel ezelőtt "bejöttél az országba elvenni munkát" naponta mennek ki törökök,lengyelek,szlovákok.Én voltam olyan helyen ahol heti rendszerességgel jött az autóbusz tele lengyel " testvéreinkkel".Persze mindig lesz olyan aki morogni fog de ő is tudja "bevándorlók" nélkül az ország már egyszerűen nem tudna "létezni".Többség elfogadja és alkalmazkodik hozzá!

Köszönöm még egyszer válaszokat!

2010. máj. 25. 13:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Hát bár személyes tapasztalatom nincs (hacsak nem fórumokon angolokkal történt beszélgetés), de szerintem Hollandia az kicsit más, az angolok viszont véleményem szerint mindig is büszkék voltak a különállásukra, a sznobériájukra. Az eurót se véletlenül nem vezették be. Ha lehetséges lenne, akkor fogna mindegyik egy evezőt, és minél távolabb tolná a szigetet a kontinenstől, európainak se tartják magukat. Náluk terjedt el egyébként a közelmúltban a "lengyel vízvezetékszerelő" sztereotípiája, úgy általában az összes bevándorlóra vonatkoztatva.

A Nemzetközösség meg nem divatos szó, hanem a Commonwealth magyar fordítása, ami pedig realitás.

2010. máj. 25. 13:55
 23/28 anonim ***** válasza:

London.

Az anyagi részét a dolognak tényleg inkább nem is részletezem........:)

2010. máj. 25. 22:26
 24/28 anonim ***** válasza:
Én Londonba mennék, úgy gondolom, ott izgalmasabb "dolgok" vannak, mint BP-n. Persze Budapest is szép, meg jó, de akkor is :D Meg olcsóbbak Londonba a ruhák és hát... :D :D
2010. máj. 26. 22:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ne anyagi oldalról közelítsük meg, akkor mindenképpen Budapest! Igaz evolúciósan elmaradott Londontól, de tényleg a világ egyik legszebb városa.
2010. máj. 28. 00:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Budapest. Szerintem először azt válaszd, amihez köt valami. Én német származású vagyok, ezért majd oda költözöm. Egyébként szerintem London nem jó hely, nekem nem tetszett mikor ott voltam :S
2010. nov. 4. 12:45
 27/28 anonim ***** válasza:
LONDOOOOOOOOOOOOOOON
2011. márc. 10. 10:43
 28/28 anonim ***** válasza:
BUDAPEST!Imadom ezt a varost nagyon jo!Hugyszag meg mindenhol van!Budapest az igy szep!En nagyon szeretem!
2011. aug. 10. 03:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!