London vagy Budapest?
Figyelt kérdés
Külföldi magyar vagyok,és gondolkodom azon h Budapestre költözöm vonz,hogy megismerjem a fővárost!Csak van egy másik lehetőség ismerős hív Londonba próbáljak ott szerencsét!Nekem nem idegen külföld élet stílus sokadik éve már járom a európát,Anglia is meg volt már!Vacillálok inkább BP vagy L ti hogy "döntenétek" melyik várost választanátok?Ne az anyagiak oldala alapján közelítsétek meg köszönöm!2010. máj. 25. 00:39
3/28 anonim válasza:
Hát ha nem az anyagiak, akkor Budapest, itt legalább mindenki magyarul beszél, könnyebb beilleszkedni.
Persze London nyilván szebb, de azért Budapest (a belváros) se ronda, és ez legalább a miénk :P
5/28 anonim válasza:
gyakorlatilag BÁRMI mint Budapest, úgyhogy egyértelműen London. ne menj BP-re, ha nem akarsz végképp csalódni ebben a népben..
6/28 anonim válasza:
egyetertek az elozovel, en harom eve menekultem el bp-rol
9/28 anonim válasza:
Ha az anyagiak nem számítanak, akkor Bp. Ez is élhető város, itt legalább nem bevándorló vagy. Én egy évet dolgoztam Londonban, jól kerestem, de hazajöttem családi okok miatt, itt meg munkanélküli vagyok. Vissza fogok menni, mert muszáj, de Pestet akkor is jobban szeretem.
10/28 anonim válasza:
London! A kedvenc városom, szebb, más a mentalitás és végülis többet is keresel.. Csak ajánlani tudom! Imádom! Ha tehetném, odamennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!