Mit gondoltok Svédországról és a svédekről?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon szűk az a kifejezés, hogy svéd, de úgy általában milyen emberek ? Mivel másabbak mint mi ? Biztos vagyok benne, hogy ott is vannak bunkó és pesszimista emberek. De kíváncsi lennék a ti vélemenyetekre , hogy még is milyen ott az élet? És nem anyagi dolgokra gondolok hanem inkább viselkedésre stb.2017. aug. 14. 13:02
1/1 anonim 

válasza:

Jaj, én tavaly egy hétig augusztusban ott (is) kirándultam. Stockholm és Malmö csodálatos, nagyszerű, fantasztikus helyek, érdekes épületek, csak nekem, aki nem helybéli, kicsit furcsa. Az emberek meg kedvesek, segítőkészek, remekül beszélik az angolt, a többség azért elég jól. Rendesek, kisegítenek, ha valami gond van, bátran szólhatsz nekik, akár egy járókelőnek is. Ha érdekel, írj privátba, egy nagyszerű sztorit elmesélhetek, ha gondolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!