Mit gondoltok Svédországról? Milyen hely? Milyen lehetőségek vannak ott, Stockholmban?
Én még csak 16 éves vagyok, de érdekel a jövőm. Gimnázium után el szeretném hagyni az országot egy jobb élet reményében. Németül beszélek, így gondolom ezután a svéd nem olyan nehéz. Tapasztalatok erről?
És milyen Stockholm? Nagyvárosi? Bár tudom, kisebb mint Budapest, de mégis. És nagyon hideg? Mennyire? És milyenek a svédek? Befogadóak? Szépek/csúnyák? Sok a bevándorló? Azok milyen nációból kerülnek ki főként? Minden ilyesmi érdekel.
Hogyan lehet Svédországban letelepedni? És egyetemre járni? Lehetséges?
illetve természetesen Németország (Berlin) is szóba jöhet, ha már a németem elég jó, de úgy tudom, hogy Svédország nem annyira különc hely, mint a németek országa. :D
és van egy dolog ami "oda vonz".. úgy tudom, hogy a homoszexuálisoknak ott az egyik legjobb a helyzetük, nem a németeknél
Miért tartod Németországot különc helynek? Én itt élek, teljesen normális ország. A férjem homoszexuálisok között dolgozik, senkinek semmi baja velük, sőt nagyon szeretik őket.
Bevándorló itt is nagyon sok van, viszont nincs olyan hideg :)
Köszönöm a válaszokat!
Én nem gondolom annyira különcnek, de nagyon sok embert hallok a németeket szidni, stb. Különösen nekem nincs bajom velük, bár egy-két érdekes dolguk tényleg van.
Pl. RTL-en szokott menni egy érdekes humorú műsor esténként, nem tudom mi a címe, de elég bolond. :D
egyébként egyik válaszoló azt írta, hogy az állam fizeti ha oda akarok (Svéd) járni egyetemre? azt hogy? nem is tudtam, hogy ilyen van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!