Mit gondoltok Svédországról? Milyen hely? Milyen lehetőségek vannak ott, Stockholmban?
Én még csak 16 éves vagyok, de érdekel a jövőm. Gimnázium után el szeretném hagyni az országot egy jobb élet reményében. Németül beszélek, így gondolom ezután a svéd nem olyan nehéz. Tapasztalatok erről?
És milyen Stockholm? Nagyvárosi? Bár tudom, kisebb mint Budapest, de mégis. És nagyon hideg? Mennyire? És milyenek a svédek? Befogadóak? Szépek/csúnyák? Sok a bevándorló? Azok milyen nációból kerülnek ki főként? Minden ilyesmi érdekel.
Hogyan lehet Svédországban letelepedni? És egyetemre járni? Lehetséges?
igen, a svédeknél a legelfogadottabb a homoszexualitás, nemcsak Európában hanem az egész világon, házasság, örökbefogadás, véradás, szóval minden teljesen engedélyezett, azért meg börtön jár ha valaki nyíltan szidja a melegeket.
ettől függetlenül németországban sem lennének különösebb prolémáid, a németek sem homofóbok, igazából bárhova mehetsz nyugat-európában és észak európában, csak közép-kelet Európában rossz a helyzet.
Berlin amúgy az egyik 'legmelegebb' hely a világon és az már a 20as években is az volt :) London és Barcelona mellett Berlin a melegközpont Európában.
amúgy a németek szerintem nem furcsák :D
a svédeknél viszont több a szexi szőke :D !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!