Bulgária repülőn és autós egyéni utazáson kívül hogyan közelíthető meg? Vonatra, autóbuszra gondolok. Láttam egy autóbuszos hirdetést, de nem Neszebár, hanem Szozopol az úticéljuk.
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 15:04
1/4 anonim válasza:
Vonat, autóbusz. De mehetsz vízibiciklivel is a Dunán.
3/4 anonim válasza:
Mehetsz ugy is, hogy elmesz Oroszorszagba es ott szallsz hajora. Amugy kb 20 mp guglizassal talalhatnal buszos lejutast.
4/4 anonim válasza:
Én az Ardaturral mentem többször is Bulgáriába ( [link] ez jött ki legolcsóbban, jó buszaik vannak (a közönségük mondjuk néha kicsit lepukkant, de békés), a buszúton adnak croissant-t, innivalót, gyorsak, kb. 3 óránként állnak meg 20 perces (dvájsze minúti) pihenőkre. A vonatot hagyjuk. Egyszer mentem vonattal, Románián át, a leglepukkantabb klíma nélküli vonat volt, miközben már Bulgáriában is eléggé sok az új vonat. Amúgy van átszállásos verzió Belgrádon át, de túl hosszú a menetidő. Egyébként Bulgárián belül a vonat olcsóbb a busznál, mondjuk a busz se őrült drága, de akkor képzeljük el a vonatot. Egy 250 km-es vonatútra fizettem 14 levát, ami 2240 Ft. Ha nem is találsz közvetlen járatot Nessebar és Magyarország között, helyi buszokkal el tudsz jutni. Vagy még a telekocsi van, de ott nagyon résen kell lenni, hogy olyan sofőrrel utazz, akinek SOK JÓ értékelése van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!