A bolgár tengerpart mely részén érdemes eltölteni egy hetet nyáron?
A bolgár tengerpart nagyon klasz hely, a közösségi közlekedés pedig jól használható, olcsó és igazi élmény.
Kijössz a reptérről és szájízed alapján eldöntöd, északra vagy délre indulj el. Északra Neszebár környékét, délre Szozopolt válaszd. Mindkettő óváros, és mindkettő gyönyörű tengerpartos. (szozopolba csak Burgaszon át jutsz el, először be kell menned Burgaszba a buszpályaudvarra, ez kb 1,5 leva, majd ott átszállni a szozopoli buszra. Az olyan 5 leva). Északra egyetlen busszal tudsz fölmenni, az is olyan 7-8 leva körül van.
Ha nagy kalandot keresel, menj még délebbre.
De kezdetnek valamelyik óváros környéke is tökéletes.
A kiírás szerint szeretnéd látni, most meg arra bátorítod a válaszdókat, mondják el ki miért nem ajánlja.
Kezd komolytalanná válni a kérdésed.
Amúgy javaslom kezdj el guglizni, blogokat olvasni. A te nyaralásod, a te dolgod.
Nem tudom észrevetted-e, de #3 és #5 is én voltam.
Csak arra tudlak bíztatni, hogy szedd össze magad és kezdj önálló olvasgatásba.
Tudod, gugli, blogok, ha nem megy az olvasás, színes képek nézegetése...
Ezért nem is értettem a hirtelen pálfordulást, lehet valami gubanc a háttérben... Szoktak itt felhasználók dühöngeni, de ők egyből frusztrációik szent kinyilatkoztatásával kezdik, ilyennel még nem találkoztam, hogy valaki először egy értelmes hozzászólást írjon, s azután süllyedjen alá elméjének bugyraiba...
Szeretném azonban, ha a mélyen tisztelt #3#5#7 felhasználó a szövegértési deficit ellenére megértené, én a bolgár tengerpartot megjárt emberek válaszát szeretném a kérdésemre, nem életvezetési tanácsadást. Köszönöm. A konstruktív hozzászólásokat továbbra is értékelem.
Valamit benyaltál kérdező, mert sikerült másik regisztrációddal belépned.
Hi-tel-te-len vagy.
Nem tudom észrevetted-e, de elég jól ismerem a bolgár tengerpartot.
Tapasztalatból.
Blogok, guglizás, képnézegetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!