Novemberben érdemes lenne még elutazni valamelyik európai tengerpartra? Vagy már nem igazán?
Gondolom strandolás céljából, tehát nem érdemes.
Javaslom, hogy ezen az oldalon keresgélj különböző városokat [link]
Arra kell kattintani, hogy annual averages, és az részletes statisztikát mutat az éves időjárásról.
Csak egy példa, Valencia. Elég délre van, de novemberben a átlagos maximum hőmérséklet 18 fok, a tengervíz átlagosan 19 fok. Este és éjszaka valószínű kabát kell. Novemberben már nagyon délre kell menni a strandidőhöz, még észak Afrika is kevés. Tesóm volt novemberben Tunéziában, csak 20 fok körüli idő volt, és ő volt az egyetlen aki fürdött a tengerben.
Én fürödtem október vége felé Barcelonánál a tengerben, még kellemes volt a víz, (az az iszonyatos vízmennyiség elég lassan hűl le).
Novemberben az idő még kellemes, de a víz már nem biztos, de még ha fürödni nem is fogsz tudni, rengeteg dolog van amiért érdemes akkor is odautazni.
Valamint, a november kétségtelen előnye, hogy akkor már nincs az a sok turista, akiktől egész nyáron szinte mozdulni sem lehet a városban.
Nem tudom Izrael mennyire fér bele Neked az európai tengerpart fogalmába, de ott novemberben elején még teljesen jó tud lenni a tenger (és nem is a Holt tengerre és Eilatra gondolok).
A wizzair olcsón odavisz, a szállás viszont drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!