Angliában miért forró víz van a nyilvános wc-kben?
Nem a külön hideg-melegre gondolok, hanem pl. a Stansted reptéri vagy manchesteri reptéri wc-k, de a Victoria Stationnél is Londonban (amiket én tudok) egy pár mp után (számomra) elviselhetetlenül forró lesz a víz, és nincs is hideg vizes csap. A Victorián a múltkor elnézést kértek a kellemetlenségért, mert a víz hideg....
Bocs, ha hülye a kérdés, vagy ha ez máshol is így van, nem vagyok egy nagy világutazó. De ha engem zavar, szerintem másokat is, akik nem ehhez vannak szokva. (Oké, a britek biztos ehhez vannak.) De mégis mi ennek az oka?
Pedig a pubokban sokszor csak melegvíz van, feltölteném a bicaj kulacsot, de nincs hideg víz...
Mert hülyék..
#3-as vagyok; ilyet egyébként Magyarországon is láttam már, edzőterem mosdójában pl.
Tehát nem csak vizet nem tudsz tölteni, hogyha szomjas vagy, de még arcotmosni se nagyon tudsz, mert elég meleg a víz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!