Kezdőoldal » Utazás » Európa » Portoroz-Triest kerékpárral?...

Portoroz-Triest kerékpárral? Van kiépített kerékpárút végig?

Figyelt kérdés
Portorozban szállunk meg, tervezzük, hogy áttekerünk Triestbe. Megoldható kerékpárúton végig? A térképen nem egyértelmű melyik a kerékpárút, a google térképen nem találtam kerékpáros jelölést. Egyelőre kicsit bonyolultnak tűnik. Segítenél?
2017. júl. 9. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak autóút van.

Én bringáztam portoroz környékén, de nem láttam kerékpárutat sehol. Hegyes környék, nemigen építenek, örülnek ha utat tudnak.

Viszont horvátország közel van, sokszor áttekertem oda is.

2017. júl. 9. 16:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja koper elött van egy szakasz, de az nem sok.

Viszont Muggia felé menjetek, ott kicsi a forgalom, elég hegyes az is, de Triestre onnan át lehet menni

2017. júl. 9. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs. Portorozból Piranba tudsz elbiciklizni, ill. a másik irányba a Secolvje parkba, vagy tovább Horváto. felé. Muggia felől Trisztbe bemenni nem egy nagy élmény a parti úton, a komplett ipari kikötő mellett el kell haladnod, háát, nem valami szép.
2017. júl. 9. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Amúgy Trieszt sem egy nagy élmény.

Viszont van vagy 10ezer motoros őrült...

2017. júl. 10. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen kulturáltan lehet közlekedni Triesztben, Olaszo. déli városaihoz képest. Szerintem egy napot mindenképp érdemes ott eltölteni, a belváros + Miramareval el is megy az idő.
2017. júl. 10. 20:06
 6/6 A kérdező kommentje:
A D8 kerékpárút - ha minden igaz - SEČOVLJE – LUCIJA – PORTOROŽ – STRUNJAN – IZOLA – KOPER – DEKANI – ŠKOFIJE - között megy, akkor csak Koperből kérdés, hogy megy-e tovább kerékpárút Triestbe?
2017. júl. 22. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!