Portoroz-Triest kerékpárral? Van kiépített kerékpárút végig?
Figyelt kérdés
Portorozban szállunk meg, tervezzük, hogy áttekerünk Triestbe. Megoldható kerékpárúton végig? A térképen nem egyértelmű melyik a kerékpárút, a google térképen nem találtam kerékpáros jelölést. Egyelőre kicsit bonyolultnak tűnik. Segítenél?2017. júl. 9. 16:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak autóút van.
Én bringáztam portoroz környékén, de nem láttam kerékpárutat sehol. Hegyes környék, nemigen építenek, örülnek ha utat tudnak.
Viszont horvátország közel van, sokszor áttekertem oda is.
2/6 anonim válasza:
Ja koper elött van egy szakasz, de az nem sok.
Viszont Muggia felé menjetek, ott kicsi a forgalom, elég hegyes az is, de Triestre onnan át lehet menni
3/6 anonim válasza:
Nincs. Portorozból Piranba tudsz elbiciklizni, ill. a másik irányba a Secolvje parkba, vagy tovább Horváto. felé. Muggia felől Trisztbe bemenni nem egy nagy élmény a parti úton, a komplett ipari kikötő mellett el kell haladnod, háát, nem valami szép.
4/6 anonim válasza:
Amúgy Trieszt sem egy nagy élmény.
Viszont van vagy 10ezer motoros őrült...
5/6 anonim válasza:
Teljesen kulturáltan lehet közlekedni Triesztben, Olaszo. déli városaihoz képest. Szerintem egy napot mindenképp érdemes ott eltölteni, a belváros + Miramareval el is megy az idő.
6/6 A kérdező kommentje:
A D8 kerékpárút - ha minden igaz - SEČOVLJE – LUCIJA – PORTOROŽ – STRUNJAN – IZOLA – KOPER – DEKANI – ŠKOFIJE - között megy, akkor csak Koperből kérdés, hogy megy-e tovább kerékpárút Triestbe?
2017. júl. 22. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!