Hajvasalót vihetek fel Wizzair járatra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de elég régi. Vitt mostanában valaki hajvasalót? Ha igen, kézipoggyászba tette vagy feladott poggyászba?2017. júl. 5. 17:14
1/5 anonim válasza:
Feladottba, elvileg hőt termelő eszköz nem lehet kézibe, nem tudom ez annak minősül-e, de nem kockáztattam, hogy kidobják.
3/5 anonim válasza:
Benne volt a tiltott targyak listajaban?
Olvastal barmilyen szabalyozast/korlatozast/tiltast hajvasalokra?
Szoval nyugodtan teheted a kezibe
4/5 anonim válasza:
En mindig felviszem, soha nem tettek meg szova.
5/5 anonim válasza:
Elozoz vagyok. Multheten jottem haza Angliabol, es az odauton meg a visszauton se volt baj vele. Evente 4-5 szor megyek kulfoldre wizzairrel, legalabb 3x a hajvasalomat is viszem, a kezipoggyaszban, es meg soha nem volt belole problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!