Feladott pogyaszban lehet ételt vinni?
Mit értesz étel alatt?
Csoki? Pia? Üdítő? Vagy egy darab hús? Nem mindegy. :)
Ha a szövegértelmezésben kicsit jobb lennél, ha lenne annyi kitartásod és szorgalmad, hogy egy általános iskola 5. osztály színvonalán elgondolkozz, visítva törölnéd a kérdésedet, de előtte egyesével kérnél tőlünk - átlagos emberektől - bocsánatot.
Tudod, a butaság gáááááz...
Kérdező, ne add fel, azért vannak még normális emberek is a gyakorin - én már találkoztam egy párral :-)
A 6-os nem tartozik közéjük - Ő mindig, mindenkibe belerúg,már komolyan sajnálom. Nagyon rossz élete lehet, hogy egy cseppnyi humor, jóindulat, emberszeretet nincs benne :-(
Amúgy a kérdésedre a válasz: az adott országnak, ahová beutazol - annak a szabályai a mérvadóak, hogy lehet-e vinni vagy sem és ha igen, akkor mit?
A 7-es válaszadónak üzenném, hogy az ember felel a tetteiért, és igenis felel azért, ha hülye maradt.
Mondjuk ez a kérdezőre is, és a hatosra is vonatkozik.
Egyúttal örülök neki, hogy hűséges követőmként tanácsokkal látja el a hozzá hasonló félkegyelműeket.
De valahol azt gondolom, a rossz szakmunkásképzés nem ment fel az alól, hogy az életben megálld a helyed.
Csóóóók.
Egyáltalán nem követlek - nem a Facebookon vagyunk :-)
Mindössze én is be szoktam nézni az Utazás rovatba és nem nehéz felismerni a "stílusod"-ról. mindenesetre már sokat fejlődtél, mert a barom és más egyéb szóhasználat most kimaradt a válaszodból... Talán azért, mert a kérdező most épp repülővel akar utazni, ami általad is preferált és nem autóbusszal, utazási irodával, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!