Először repülök, wizzair-rel, az uticél Bulgária, az alabbi dolgokat a kezipoggyaszba belerakhatom? + kisebb kérdések
az igaz h tusfurdo sampon, egyeb dolgok max 100 ml-s kis üvegekbe lehet,(fogkrem??) es lezarhato zacskóban?
Olyat honnan szerezzek? Nem jó, ha egy zipzaros pipere taskaba teszem?
Eldobhato borotva vajon lehetseges? Elvegre szuro vago eszkozt nem lehet felvinni a kezipoggyaszba. de szinten benne lenne a lezart piperetaskaban, vagy ezt igy nem lehetseges?
+1: bulgária uniós tagállam, elegendő a személyi igazolvány?? Útlevelem nincs:((
+2
online check-in-t választotttam, ezesetben majd nyomtassam ki az oda es visszautra is szóló beszallokartyat mint ami a wizzaires videoban van lepesrol lepesre- mielott kimegyek a repterre?
etel-ital lehet nalam vajon kulon kis taskaban vagy az mar fizetos? 2 oraval erdemes kintlenni az indulas elott +1,5 ora az ut, nem hiszem h kibirok ennyi időt víz vagy tea nelkul
koszi a valaszokat!
Még 1...
Euroval fizessek majd vagy valtsam at? Es azt még itthon, vagy már kint? Bankkartyas modszerrel azert nem akarok probalkozni mert ****bank alapbol sok penzt huz le, hat ha még kulfoldon szeretnem hasznalni....
Keress pénzváltókat a környéken (google), ahová mész, és nézd meg, hogy váltanak. Nézd meg ugyan ezt itthon, és fogod látni, hogyan érdemes. Én szoktam vinni magammal mindkét pénznemből. Általában inkább érdemes itthon.
Ez hasznos lehet, és a valuta-cselekről is beszél valamennyit:
és köszönöm a válaszokat.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!