Nyaralás:Bulgária vagy Montenegró?
A nyáron el szeretném vinni a barátnőmet nyaralni valahova.Néztem hogy mind a kettő helyen vannak olcsóbb szállások amik elfogadhatóak és az élet se túl drága.Kíváncsi lennék olyanok véleményére akik voltak már az egyik országban legalább.Mik a tapasztalatok?Az utazás mivel célszerű?Repülő,autó,busz?A válaszokat előre is köszönöm!
17/F
"A nyáron el szeretném vinni a barátnőmet nyaralni"
Csak javaslom, hogy 17 évesen, még ne vigyél el nyaralni senkit. Hagyd, hogy hadd fizesse a saját részét a leány, ha már úgyis állandóan harcolnak az egyenjogúságukért...
Amúgy az "olcsó" szállások nyáron már nem lesznek ennyire olcsóak.
Először modellezd le, hogy pl. megnézed, hogy mikorra tudnál olcsó rep.jegyet találni, és akkorra mennyiért tudnál szállást foglalni.
Érdemes félpanziót kérni.
Mindkét országban jártam. Nyáron egyik sem lesz annyira olcsó, ráadásul ha ott tartasz, hogy nem vagy képes rákeresni szállás árakra, ha nem vagy képes összeadni az út, a szállás, és némi kaja költség árát, akkor ne indulj neki.
Egyébként nem tudnék köztük választani, mindkét országot nagyon szeretem.
Mindkét országban jártam már.
Ha egyikben sem jártál, oda menj, ahova könnyebbnek érzed.
Azzal menj, amivel kényelmesebnek érzed. Előtted az élet.
Szedd össze magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!