Ki melyik mellett döntene és miért? Horvátország vagy Olaszország? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ki hova menne kisgyerekkel? Horvátország július vagy Olaszország szeptember eleje?2017. máj. 26. 19:42
1/12 A kérdező kommentje:
Horvátországba a tenger miatt mennék (kristálytiszta víz), Olaszországba (Észak) viszont a látnivalók miatt is, nekem gyerekbaratabbnak tűnnek, több minden van gyerekeknek. Illetve Horvátország nekem túlzsúfolt lenne szerintem főszezonban az árakról nem beszélve..
2017. máj. 26. 19:46
2/12 anonim válasza:
Árak terén ha jól emlékszem talán Horvátország olcsóbb. Tengerparttal mindkét ország rendelkezik. A horvát part azonban sok helyen köves, de emiatt szép a víz. Az észak olasz part sík, több homokos strand van, emiatt nem olyan áttetsző a víz. Ha a fürdés lenne a legfőbb amiért mentek, én a júliust választanám. Látnivalókban talán észak-Itália többet nyújt. Több épített értékkel rendelkeznek az itteni városok szerintem, mint a dél-Itáliaiak. Arról nem is beszélve, hogy közel van az olasz Alpok, a Dolomitok ami csodálatos tájképileg. Horvátországba viszont sok magyar vonatkozású helyszínt (városok, várak, templomok stb.) lehet felkeresni.
3/12 anonim válasza:
Még annyi, hogy szezonban mindkét ország tengerpartja zsúfolt, gyermekbarát szempontból nem figyeltem meg egyiket sem, de elég jól ki vannak építve, el vannak látva a szükséges dolgokkal, a kettő közül az olasz talán kicsit jobb.
4/12 anonim válasza:
Egyetlen pillanatig nem kérdés, hogy egy utószezoni olasz út messze több élmény, mint egy főszezoni horvátország.
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a július az kötött azon már nem nagyon tudok változtatni. Ennél már csak az augusztus lenne még nagyobb szívás az ár miatt. De az nem érint.
2017. máj. 26. 21:23
6/12 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva én a tenger miatt mennék elsősorban, de ha már kulfod akkor megneznek ezt azt amennyit egy kisgyerek mellett a melegben lehet.
2017. máj. 26. 21:25
7/12 A kérdező kommentje:
Olaszország szeptember elején lenne kizárólag, de kétségeim vannak az időjárás miatt nekem a júliusi (közepe) Horvátország valahogy időjárásilag biztosabbnak tűnik. De aztán ki tudja, ez majd ott és akkor fog kiderulni.
2017. máj. 26. 21:27
8/12 anonim válasza:
Olaszba, gyerekkel az a legjobb.
9/12 anonim válasza:
Kellene, hogy guglizz. Ilyenekre gondoltam, hogy vénasszonyok nyara, vagy beírod hogy weather és a kedvenc olasz helyed.
Menni fog.
10/12 anonim válasza:
Olaszország. Csak ha kimész az utcára jobb kedved lesz. Az egész ország maga egy kultúra. Én ezt választanám. Meg időpontban is jobban kijön, mivel a költözködés kicsit nagyobb falat 1 hónapnál.
De Horvátország közelebb van Mo.-hoz, ha ez is szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!