Melyik jobb 28 főre osztálykirándulásra? SPLIT vs. BIBIONE.
A helyzet a következő:
Az árak a döntőek igazán, mivel a szállás és utazás amit találtunk hasonló áron van, viszont az étel 7 napra 28 főnek mérvadó!
Alapvető dolgok árait szeretnénk összehasonlítani:
KENYÉR
SÖR
ÁSVÁNYVÍZ
FELVÁGOTT
CSIRKEHÚS
PARADICSOM
SZÁRAZTÉSZTA
A szórakozó helyek, strandok árai is érdekelnének mindkét helyről.
Minden kritikát/véleményt szívesen fogadunk, az osztálykirándulásunk minősége a tét! Köszi ha segítesz :)
Hát először is, jó dolgotok van, hogy ilyen helyre mentek kirándulni :)))
Másrészt viszont: nem értem. Miért nem visztek magatokkal innen olyasmiket, ami kint sokkal drágább???
Kenyeret nem, oké, de pl. sört, ásványvizet, paradicsomot, száraztésztát simán vihettek. Nem is értem, miért ott akartok költeni ezekre, amikor mindkét helyen sokkal drágább. amúgy én inkább Bibionét ajánlanám, mert ott homokos a tengerpart, amikor be lesztek b..szva min atom, kevesebb az esély a balesetekre, mint a sziklás tengerparton.
Numbeo.com
Itt megtalálod mi hol mennyibe kerül!
Ha már osztálykirándulás, tanuljanak is valamit a gyerekek (ha már a minőség a tét !)...
Bibione-ban a kikötőn és a homokon kívül nincs semmi...
Split-ben számos műemlék van, pl. Diocletianus római császár palotája (Unesco-listán van), magyar vonatkozású emlékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!