Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik jobb 28 főre osztálykir...

Kalynder kérdése:

Melyik jobb 28 főre osztálykirándulásra? SPLIT vs. BIBIONE.

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Az árak a döntőek igazán, mivel a szállás és utazás amit találtunk hasonló áron van, viszont az étel 7 napra 28 főnek mérvadó!

Alapvető dolgok árait szeretnénk összehasonlítani:

KENYÉR

SÖR

ÁSVÁNYVÍZ

FELVÁGOTT

CSIRKEHÚS

PARADICSOM

SZÁRAZTÉSZTA

A szórakozó helyek, strandok árai is érdekelnének mindkét helyről.

Minden kritikát/véleményt szívesen fogadunk, az osztálykirándulásunk minősége a tét! Köszi ha segítesz :)

2016. febr. 3. 19:48
 1/5 anonim válasza:

Hát először is, jó dolgotok van, hogy ilyen helyre mentek kirándulni :)))

Másrészt viszont: nem értem. Miért nem visztek magatokkal innen olyasmiket, ami kint sokkal drágább???

Kenyeret nem, oké, de pl. sört, ásványvizet, paradicsomot, száraztésztát simán vihettek. Nem is értem, miért ott akartok költeni ezekre, amikor mindkét helyen sokkal drágább. amúgy én inkább Bibionét ajánlanám, mert ott homokos a tengerpart, amikor be lesztek b..szva min atom, kevesebb az esély a balesetekre, mint a sziklás tengerparton.

2016. febr. 3. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Numbeo.com

Itt megtalálod mi hol mennyibe kerül!

2016. febr. 3. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt vedd figyelembe, hogy Olaszországban napernyő jegyet kell venni, ha strandolni akarsz, és nem két fillér. Horvátországban még vannak ingyenes strandok. A kaja szerintem nem nagyjából egy árban van, pár napos költésnél nem érezhető különbség, még az itthonihoz képest sem. Amúgy Olaszország általában drágább, viszont be lehet menni Velencébe egy napra, pl. hajóval. Persze Splitben is van látnivaló...
2016. febr. 4. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha már osztálykirándulás, tanuljanak is valamit a gyerekek (ha már a minőség a tét !)...

Bibione-ban a kikötőn és a homokon kívül nincs semmi...

Split-ben számos műemlék van, pl. Diocletianus római császár palotája (Unesco-listán van), magyar vonatkozású emlékekkel.

2016. febr. 5. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! Nagy segítséget adtatok. Valóban itthonról egyszerűbb vinni a dolgokat a kajához, de 28 főre, 7 napra nem biztos hogy megéri azt a fáradtságot, ami a levivéssel jár, ha ott is hasonlóak az árak.
2016. febr. 24. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!