Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol éri meg munkát vállalni?...

Hol éri meg munkát vállalni? Anglia vagy Németország? Milyenek itt az emberek, szokások?

Figyelt kérdés
2017. máj. 11. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ott ahol beszeled a nyelvet!
2017. máj. 11. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezeket a kérdéseket. 2 külön ország, külön szokásokkal, külön kultúrával, külön nyelvvel. Nem szabad ezt a két országot összehasonlítani mert nem csak a törvényük más, de az egész ország más.

Oda érdemes menni dolgozni amelyik ország nyelvét tudod annyira, hogy tudsz kommunikálni, ha kérdeznek tudsz válaszolni, és te is tudsz kérdezni.

Ahol el tudod olvasni a szerződéseket amiket idővel kötni fogsz, ahol nem okoz gondot a nyelv. A többi, hogy milyenek az emberek, milyen az időjárás stb már részletkérdés.

2017. máj. 11. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek azzal, hogy ez egy hülye kérdés. Csak nézz erre az oldalra. Vannak azok, akik szerint Anglia a jobb, Németország meg rossz. Aztán vannak azok, akik szerint Anglia rossz és Németország sokkal jobb. Én Angliára szavazok, de majd jön a sok Anglia ellenes, hogy jól megmondják nekem, hogy LONDONBAN!, szóval Angliából lókukit sem láttak, mennyire rossz volt nekik. Nekem meg Németország nem szimpatikus, pedig szerintük ez az országok országa, a legjobb és legszebb. Kereset a 2 ország között hasonló. Nekem ami a döntő, az a kultúra és az emberek. Számomra a légkör sokkal jobb és kellemesebb Angliában. Mert én Angliáról beszélek és nem Londonról. Ha a választás London és Németország között lenne, akkor egyértelműen Németországot mondok.
2017. máj. 12. 07:44
 4/5 anonim válasza:
Sok mindentől függ, pl. melyik nyelvet beszéled jól. Németországban aránylag kedvesek az emberek, nem is olyan drága, ha van jó melód akkor sokat félre tudsz tenni. Közelebb is van, így gyakran aránylag olcsón hazatudok ugrani. Bár azt hittem a sok ingyenélő migráns miatt majd jobban megbecsülnek ha szorgalmasan dolgozom de itt mindig harmadrangú munkavállaló maradsz, ezt azért észben kell tartani. Angliában nem tudom az árak, társaság, munka milyen de az ismerőseim olyan 80%-a megtalálta ott is a helyét és boldog, de oda szerintem érdemesebb haverral, ismerőssel (-höz) kimenni.
2017. máj. 12. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért van ennyi hülye kérdés, mert a média meg az ismerősök folyamatosan tolják, hogy mindenki Angliába (Londonba) meg Németországba megy, és két év múlva csilliárdosként meg nagymenő vállalkozóként jönnek haza. Csak azt felejtik el, hogy ez a képzett, értelmes, nyelvet beszélő vagy éppen nagyon jó és ügyes kétkezi szakembereket jellemzi, nem az ostoba, semmihez sem értő idiótákat, akik sírva fakadnak, ha reggel 8 előtt fel kell kelni és dolgozni is kell. Ugyanis utóbbiak pár év (hónap) alatt jönnek haza csóróbban, mint ahogy elindultak, mert nem jött be a Kánaán...
2017. máj. 13. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!