Kezdőoldal » Utazás » Európa » 2. szamu vádlottként megkellen...

2. szamu vádlottként megkellene jelennem egy tárgyaláson Budapesten. De elmenni nem tudok. Külföldön élek. Kérhetem a "Biztosíték Letételét" (ez egy jog) vagy mi?

Figyelt kérdés

Így ugye nem kell megjelennen a tárgyaláson,nélkülem is megtartják,csak akkor kell mennem ha a bíróság bűnösnek talál ugye? Az ügyvédem képviselhet ott engem egyedül a bizonyítékaimmal amk bizonyítják hogy ártatlan vagyok?? (Mert az vagyok,nem csináltam semmit,csak rosszkor voltam rossz helyen,és belekevertek a sz.arkupacok.)

És ugye így a rendőröket sem küldik rám?

Köszönöm szépen.

2017. máj. 11. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tényleg itt akarsz erről információt kapni?
2017. máj. 11. 15:13
 2/12 A kérdező kommentje:

Most miért? Lehet hogy van valami jó ügyvéd is köztetek?

Bocs hogy föl mertem tenni ezt a kérdést.

2017. máj. 11. 15:18
 3/12 anonim válasza:
A konkrét esetre nem tudok tanácsot adni de nekem felperesként volt egy ügyem ahol az alperes levélben nyilatkozott hogy bocsánatot kér, stb. és nem jelent meg. Ez alapján kapott büntetést (pénzbüntetés) Nyilván van valami hasonló lehetőség.
2017. máj. 11. 15:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor, nem valószínű ugye hogy a külföldi tartózkodásom esetén a magyarok rám küldik akár az adott ország rendőrségét? Legyek akár Norvégiában,Olaszországban,Svájcban,vagy Luxemburgban??
2017. máj. 11. 15:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Kösz,az utolsó válaszolónak.
2017. máj. 11. 15:40
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Azért kérdezem, mert az ügy komolyságától függően akár rád is küldhetik az adott ország rendőrségét.

Lehet, hogy olvasgatja ügyvéd is, de ez látatlanban aligha fog kiderülni.

Ha komolyabb a dolog, elég ciki lesz a határon megakadni miatta.

Van ügyvéded, miért is nem kérdezed meg tőle? Csak hitelesebb választ fog adni, mint itt bármelyikünk...

2017. máj. 11. 15:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy polgári peres úgy alperese és egy büntetőjogi vádlott között hatalmas különbség van.... Az idezeseden amúgy rajta van, hogy min következménye, ha nem jelensz meg.
2017. máj. 11. 15:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Valami lopás ügy volt egyébként. Whyskey-t loptak a haverok,en meg csak ott voltam,mire leállítottak minket a két se.ggfej elszaladt őket nem tudták utolérni,én maradtam ott,egy másik,és egy kiskorú. És én nem is csináltam semmit.;( gondolom a.kiskorú miatt van ez.
2017. máj. 11. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Németországban vagy, és hihetetlen, hogy még mindig ezen rinyálsz - már bocs -, ahelyett, hogy inormálódnál!

Internet, hívd fel őket, ímél, stb. de az előző kérdésedben még tanú voltál.

Vagy direkt szórakozol, amúgy, ha nem fogadják el a dolgot, akkor előállítanak, mert vádlott vagy.

2017. máj. 11. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Egyébként ilyen nincs mert bevisznek az őrök, felveszik mindenki vallomását, akit ott értek.

Mivel te nem tettél semmit, így azt vallod, hogy ártatlan vagy, amit megerősít még, aki veled volt, és pont.

Nem vádlottnak fognak beidézni, hanem tanúnak.

2017. máj. 11. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!