2. szamu vádlottként megkellene jelennem egy tárgyaláson Budapesten. De elmenni nem tudok. Külföldön élek. Kérhetem a "Biztosíték Letételét" (ez egy jog) vagy mi?
Így ugye nem kell megjelennen a tárgyaláson,nélkülem is megtartják,csak akkor kell mennem ha a bíróság bűnösnek talál ugye? Az ügyvédem képviselhet ott engem egyedül a bizonyítékaimmal amk bizonyítják hogy ártatlan vagyok?? (Mert az vagyok,nem csináltam semmit,csak rosszkor voltam rossz helyen,és belekevertek a sz.arkupacok.)
És ugye így a rendőröket sem küldik rám?
Köszönöm szépen.
Most miért? Lehet hogy van valami jó ügyvéd is köztetek?
Bocs hogy föl mertem tenni ezt a kérdést.
Azért kérdezem, mert az ügy komolyságától függően akár rád is küldhetik az adott ország rendőrségét.
Lehet, hogy olvasgatja ügyvéd is, de ez látatlanban aligha fog kiderülni.
Ha komolyabb a dolog, elég ciki lesz a határon megakadni miatta.
Van ügyvéded, miért is nem kérdezed meg tőle? Csak hitelesebb választ fog adni, mint itt bármelyikünk...
Németországban vagy, és hihetetlen, hogy még mindig ezen rinyálsz - már bocs -, ahelyett, hogy inormálódnál!
Internet, hívd fel őket, ímél, stb. de az előző kérdésedben még tanú voltál.
Vagy direkt szórakozol, amúgy, ha nem fogadják el a dolgot, akkor előállítanak, mert vádlott vagy.
Egyébként ilyen nincs mert bevisznek az őrök, felveszik mindenki vallomását, akit ott értek.
Mivel te nem tettél semmit, így azt vallod, hogy ártatlan vagy, amit megerősít még, aki veled volt, és pont.
Nem vádlottnak fognak beidézni, hanem tanúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!