Ez hogy van? És miért ennyi? Én nem értem.
Figyelt kérdés
Június végére foglalnék jegyet Eindhovenbe(hollandia) wizzair-el. Találtam is megfelelőt, 7990 ft-ért, nagyon megörültem hogy ilyen olcsó. Erre nézem a retúrt (szeptember végén lenne esedékes) az meg 79.990 ft. Így összesen több mint 8o ezer...
Miért???
Nem úgy van, hogy minél hamarabb foglalom, annál olcsóbb a jegy? Miért tízszerese a sokkal későbbi visszaút, mint az odaút? Hogy van ez?
Valaki elmagyarázná?
Köszi!
2010. máj. 15. 16:36
1/2 anonim válasza:
Nem tudom miért van így. Beszélgess el a Wizzair-rel, hátha meg tudják magyarázni.
2/2 anonim válasza:
Nem csak az számít, mikor foglalsz jegyet, hanem az is, milyen napon. Hétvégére, ünnepnapokra az egekben vannak az árak. Minél többen foglalnak egy napon, minél nagyobb az érdeklődés, annál drágább lesz. Nézd meg a mellette lévő napokat, hátha azok olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!