Ha magyarorszagon lenne egy targyalasom, de en kulfoldon elek mar, es itt is dolgozom, tbt mindent ide fizetek es nem jelenek meg akkor ilyenkor mi van?
Te mi vagy a tárgyaláson, vádlott, tanu vagy micsoda?
Meg hol vagy külföldön - az sem mindegy.
De au EU-n belül minden esetben "elérnek", söt igen sok másik országban is.
Oke,hogy megbuntetnek elso,de ez alatt mit lehet erteni??
Marmint en arra a reszere gondolok,hogy bevihetnek e,orizetbe tarthatnak e stb. 1500Km re van Budapest.
Nem. Es nem kell kombinalni. Egyszeruen csak nem tudok elmenni,mivel az idom es a munkam nem engedi. Es tulajdonkeppen a penztarcam sem,mert most nincs folos 200eurom repulojegyre hogy Budapestre utazzak.
Attol felek,hogy keresni,vagy kerestetni fognak e onnan itt es hogy eloallithatnak e igy. Erre akarok alternativ megoldast talalni,hogy ezt megelozzem.
Ne magadbol indulj ki.
Nemreg kezdtem el ezt a munkat,es kepzeld el nem vehetek ki szabadsagot meg,se szabadnapot. A fogorvoshoz nem tudtam elmenni mert a munkaidom nem engedte. Hat meg Bp-re majd repulok,szarnyakat novesztek. Vicces vagy. De higyj amit akarsz,nem itt kell hinni,hanem a templomban.
Na m1,ugy latszik foloslegesen irtam ide ki ezt a kerdest,majd folhovom en a pestieket. Tovabbi szep napot.
A bíróság elrendelheti hogy írásban nyújtsd be a vallomásod. Kérni kell.
Egyébként, ha mindenképpen ragaszkodnak a jelenlétedhez, akkor jár utazási költségtérítés és a munkáltatód köteles szabadságra engedni.
Írj levelet a bíróságra, és egyezz meg velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!