Magyarországon vettem magamnak egy autót de kiköltöznék Angliába, akkor a kiszállítását a kocsinak hogy tudom meg oldani?
Figyelt kérdés
Én repülővel mennék.
Bocsi, ha hülye a kérdés de tényleg fogalmam sincs hogy lehetne ezt megoldani, mert a kocsit semmiképp nem szeretném itthon hagyni..
2016. máj. 20. 15:22
1/3 anonim válasza:
Minek vettel otthon ha itt hasznàlod? Itt úgyis àt kell íratnod ha itt èlsz. Mostanaban nagyon raszálltak a külföldi rendszàmos autókra. Mùlt heten pl.613 külföldi autòt koboztak el a hatòsàgok Birmingham-ben.
2/3 anonim válasza:
Beleülsz a kis fenekeddel és repülés helyett kivezeted.
3/3 anonim válasza:
Amint munkát és NI számot kapsz nem vezetheted a kocsidat. Mert nem "turista leszel" hanem resident, akik meg nem vezethetnek olyat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!