Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha búvárkodni szeretnék...

Ha búvárkodni szeretnék mindenképpen részt kell vennem egy tanfolyamon előtte?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nekivághatsz bármiféle tudás nélkül is, csak úgy eléggé önveszélyes.
2017. ápr. 7. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor nem kell részt venned, ha van kopoltyúd.
2017. ápr. 7. 15:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem egyedul gondoltam, hanem vezetővel..
2017. ápr. 7. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyan helyek, ahol részt lehet venni "bemutató" merülésen, persze előtte akkor is elmondják a tudnivalókat. Ha van legalább egy heted, akkor viszont érdemes egy komplett tanfolyamon résztvenni. Nem néztem alaposan körül ilyen ügyben, de a legutóbbi ázsiai utam előtt böngészgettem lehetőségeket, Balin és Malajziában láttam kifejezetten búvárutakat, teljesen kezdőknek is. A tanfolyam alatt is van napi két merülés, a végén pedig egy ajándék, remek helyeken, kapsz igazolást is. Szerintem célozz be egy ilyet, ha van rá keret.

[link]

[link]

2017. ápr. 7. 22:08
 5/6 mytravel ***** válasza:
Igy is, úgy is vezetövel fogsz merülni mert idegen helyre mennél. 1-2 órás felkészités, és mindent amit hallottál azonnal ki is próbálhatod. Egyébként egy kezdö tanfolyamot akár 1-2 nap alatt is meg lehet csinálni. Sok sikert.
2017. ápr. 8. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Mehetsz próbamerülésre, ami a rendes tanfolyam első napjának fele meg. Ugyan azt az oktatást kapod mintha részt vennél az egész tanfolyáson.

Nem lehet úgymond "cowboy" módra össze vissza buvarkodni, mindenképpen tanfolyam keretében kell ugyan úgy mint pl a tandem ejtoernyőzés is.

2017. ápr. 10. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!