Ha búvárkodni szeretnék mindenképpen részt kell vennem egy tanfolyamon előtte?
Vannak olyan helyek, ahol részt lehet venni "bemutató" merülésen, persze előtte akkor is elmondják a tudnivalókat. Ha van legalább egy heted, akkor viszont érdemes egy komplett tanfolyamon résztvenni. Nem néztem alaposan körül ilyen ügyben, de a legutóbbi ázsiai utam előtt böngészgettem lehetőségeket, Balin és Malajziában láttam kifejezetten búvárutakat, teljesen kezdőknek is. A tanfolyam alatt is van napi két merülés, a végén pedig egy ajándék, remek helyeken, kapsz igazolást is. Szerintem célozz be egy ilyet, ha van rá keret.
Mehetsz próbamerülésre, ami a rendes tanfolyam első napjának fele meg. Ugyan azt az oktatást kapod mintha részt vennél az egész tanfolyáson.
Nem lehet úgymond "cowboy" módra össze vissza buvarkodni, mindenképpen tanfolyam keretében kell ugyan úgy mint pl a tandem ejtoernyőzés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!