Van itt olyan aki NEM osztrák állampolgár és kint Ausztriába dolgozik rendőrként? Legyen szíves az írjon mindenképpen ha ezt látja!
En meg nem hallottam olyan orszagrol, ahol felvettek alkalmazasba nem-allampolgar rendort. Gondolkozzal mar kicsit.
De ha te tudsz ilyenrol ird meg, mert tenyleg erdekel.
Lehet hogy van olyan aki nem az adott orszag allampolgara es a rendorsegnek dolgozik vmi kulsos/adminisztrativ melot, de nem-allampolgar egyenruhast NEM fogsz talalni.
Ilyen NINCS! A legtöbb országban KÖTELEZŐ az állampolgárság a rendőrnek,Ausztria sem kivétel.
(Csereprogramok keretében vannak kint 1-2 országban magyar rendőrök,de nem teljes jogú zsaruként!)
Kedves válaszolók!
Először is valamelyikőtök nem tudnak normálisan válaszolni,normálisan feltett kérdésre...
A másik,hogy azért írtam "NEMET" mert én is úgy hallottam,hogy magyar és kiment Ausztriába rendőrként persze gondolom nem állampolgárság nélkül - lakott ott és megszerezte,illetve felsőfokról hallottam még! És köszönöm akik normálisan válaszoltak! :)
Az oszrakokknal mar alapbbol nem lehetsz kettos
allampolgar,nezz utana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!