Ha 6 napra megyek Londonba, mik azok a látnivalók, amiket mindenképpen meg kéne nézni?
Ez teljesen függ az erdeklödesedtöl.
A legtöbb muzeum pl. azok a Hyde Park környeken, mint a V&A, Science Nat. History ... fantasztikus es talan szamit, hogy belepöar sincsen. A Tower of Londont es a Tower Bridge exhibitiont is kar kihagyni es ott a környeken a London Eye oriaskerek valamint egy hadihajo muzeum az HMS Belfast. Ajanlom meg a Sherlock Holmes Muzeumot, a cimet biztosan tudod ;). Ket evet eltem Londonban es szerencsere olyan munkam volt, ami nem tul sok idömet emesztette fel. Igy szinte minden nap megneztem valami ujat, de meg igy sem mondhatom azt, hogy mindent lattam. Valts ki egy London Card-ot. Az tartalmaz csomo kedvezmenyt, valamint kikerülheted vele a hosszu varakozast es sorbanallast sok helyen. Azt hiszem, mindenhol lehet kapni, ahol az Oyster-Card-ot is, de elötte kell nevre regisztralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!