Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki az aki volt kint Írországba...

Ki az aki volt kint Írországban/kint él? Lenne pár kérdésem (lent)

Figyelt kérdés

1. Milyenek az emberek? Azt hallottam, hogy nem néznek ferde szemmel a turistákra, és elég rendesek és vendégszeretők úgy általában. Meg olvastam valahol hogy könnyű velük szóba elegyedni.

2. A férfiak úgy átlagban milyen magasak? Magasabbak mint 170 cm?

3. Tényleg sok a várrom? Azt olvastam hogy elég sok várrom található Írországon?

4. Az idő tényleg gyakran borús és csapadékos?

5. A tájak valóban olyan gyönyörűek?

2017. márc. 18. 20:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Írországban élek és imádom.

1. Az emberek tényleg nagyon nyitottak, kedvesek és érdeklődőek. Teljesen természetes valakivel elcsevegni sorban állás közben, villamoson, boltban, nem sejtenek emögött hátsó szándékot, sőt :) Egyébként pedig nagyon korrekt a többség (nyilván vannak itt is mindenféle csőcselékek, csak elég kicsi arányban szerintem), volt már, hogy elhagytam a pénztárcám, benne 250 euróval (pont mentem valamit befizetni) és valaki leadta a rendőrségen úgy, hogy egy cent sem hiányzott belőle, illetve ha bármikor segítségre lett volna szükségem, azonnal ugrottak félidegenek is. Igaz, elég lusta népség és amolyan "jó lesz az úgy" hozzáállásuk van, nem nagyon törekednek a dolgok javítására, a logikát hírből sem ismerik rengetegen, de összességében így is imádom az itteni embereket.

2. Nem tudom, sok a velem kb egymagas férfi (172 vagyok), de sok a jóval magasabb és az alacsonyabb is. Nem igazán figyeltem a trendeket, bocsi :)

3. Rengeteg várrom van, nagyon jókat lehet kirándulni.

4. Az idő nagyon változékony, egy nap alatt simán megtapasztalhatod a 4 évszakot, van, hogy félóránként váltakoznak. Tényleg sokat esik, de ezt az esőt ne úgy képzeld el, mint Magyarországon - legtöbbször csak ilyen idegesítő kis szemerkélés, nedves, párás, de nem ázol bőrig még esernyő nélkül sem. Tavaly mondjuk nagyon szép volt a nyár is, nagyon száraz év volt, az azelőtti nem annyira, de így sem volt vészes. A páratartalom nagyon magas, ehhez hozzá kell szokni, itt 15-16 fokban, ha nincs nagy szél, már pólóban mászkál szinte mindenki :) Írországban mindig legyen az embernél egy kis esőkabát és napszemüveg :D

5. Fantasztikusak a tájak valóban, csodaszép sziget :)

Kérdezz még nyugodtan, ha érdekel más is.

2017. márc. 20. 12:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Írtam privit de itt is szívesen kérdezek ha az úgy jobb, végül is erre van az oldal :)
2017. márc. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!