Van ismerősötök aki Írországban él? Milyen lehetőségek vannak kint?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy kiköltözök, de se ismerős senki, csak úgy belevágnék. Hogy viszonyulnak a magyarokhoz? Munkalehetőségek? Tapasztalatok vagy információkat várnék. Köszönöm2010. júl. 31. 16:12
1/3 anonim válasza:
Én nem Írországban hanem Angliában élek,de egy kedves barátnőm ott van..Mindig beszélgettünk,hogy jelenleg hol tart a gazdasági élet az íreknél és nálam az angoloknál..A barátnőm elmondása szerint egyre rosszabb ott a helyzet..Munka alig,és neki is egyre nehezebb,pedig ő dolgozik.Éppen azon van,hogy inkább átjönne oda ahol én vagyok..(ha elintéztem,hogy a cég ahol dolgozom felvegye)
Szóval ha nem tudsz angolul,és nincs egy kis tőkéd akkor egyenlőre ne induljatok el..Az íreknél elég sokan lettek munkanélküliek,és egyenlőre nem a külföldieket fogják alkalmazni...
De ha jól tudsz angolul akkor érdemes megpróbálnod hátha sikerül...
sok sikert
2/3 anonim válasza:
Apukám és az új családja ott él, elég jól megvannak, albérletbe. Apukám nem dolgozik most (nem az ő hibájából) de igy is kap fizetést azzal a feltétellel, hogy tanul, tehát ő most érettségizik le :D
3/3 A kérdező kommentje:
az angollal nincs gond, viszont a munkával kapcsolatos hírek nem túl jók, de van még időm átgondolni. Azért köszönöm :D
2010. júl. 31. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!