Írországban drágák a ruhák? Vannak turik? Hosszabb időre megyek, és nem tudom, hogy inkább fizessek még egy 10est plusz poggyászra, vagy ebből a pénzből inkább kint vegyek valamit, amire szükségem van még.
első vagyok
Akkor euró van.. és?? Mondjuk nem 26 font hanem 28 euró. A lényeg ugyanaz. Amúgy meg, angol fonttal is lehet fizetni, ahogy Angliában lehet euróval fizetni.
Én itt élek.
Vannak turik, de nagy átlagban nagyon putrik. Egy-két jó darabot lehet kicsipegetni, ha épp mázlid van, de a legtöbb cucc nagyis, kilencvenes évek, és a kínálat alig változik. 3-6 euró a ruhák darbára, általában valami adománygyűjtés címe alatt működnek, és nagyrészt a lengyel és egyéb keleteurópai népek járnka oda.
Turiból télikabátot érdemes venni, azok boltban drágák.
Ennyiért már a Pennysben (Primark helyi neve) vagy a Dunnesben is ki lehet fogni leértékelve valamit, igaz az se éli túl az évet, de legalább normálisan néz ki. Egy ideig.
Ebben a két boltban olyan 5 eurótól vannak farmerok, 1-3 euróból pólók, bugyik, 5-6 ból sálak, 8ból pulcsik, 1-6 ból kiegészítők...
Szerintem egy táska ruhából és innen kiegészítve fel lehet öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!