Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európán belül hová érdemes...

Európán belül hová érdemes költözni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 11:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

11:22-esnek igaza van, Londonba ne koltozz, ott is draga az elet es mindennap hallani valami késelésrol. :(

Menj el egy kulfoldi munkakat kozvetito-ceghez, es csak akkor menj barhova kulfoldre ha talaltak neked megbizhato munkat. Vaktaba ne indulj el, allas es szallas nelkul!

Ha Angliaba akarsz jonni, Norwich nagyon szep varos, baratsagosak, segitokeszek az emberek.

2010. máj. 17. 21:06
 22/26 A kérdező kommentje:

Ha itt magyarországon nem tudtsz boldogulni akkoe máshol sem fogsz

Miért ne boldogulhatnék máshol? Ráadásul jobban meg is fizetnek. Itthon egy mai pályakezdő nem tudna egyedül házat és autót venni, külföldön úgy gondolom erre nagyobb az esély. Én mindig is szerettem volna külföldre menni.

Szempontok: jó idő legyen :)

Köszi a válaszokat :)

2010. máj. 18. 11:51
 23/26 anonim válasza:
26%
Hát wmi jó gazdag országba,cs ne maradj magyarorszagon! pl:oroszország,anglia,franciaország,szerbia
2010. máj. 18. 16:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szempont: Jo ido legyen?

Hat en is nagyon vagyom a jo idore, es mediterran orszagban dekkoltam vagy par evet, ami isteni volt es imadtam az eletet ott... de anyagilag egyaltalan nem erte meg. a vendeglatasban dolgoztam, csak annyit kerestem h meg tudjak elni, plusz kicsi maradt de nem tul sok.

Aztan most felbutoroztam eszakra, az ido borus, keveset sut a nap es most eppen csak 15 fok van. de a penz 3szor annyi mint amit a meleg helyen kerestem, felre tudok tenni, evente 3szor elmehetek nyaralni, szoval ha valasztani kell es celjaid vannak, akkor ne torodj a jo idovel, majd ha halalra kerested magad egy hidegebb de jobb gazdasagi helyzetben levo orszagban akkor elkoltozhetsz mediterranba, en is ezt teszem.

2010. máj. 19. 09:56
 25/26 anonim ***** válasza:
16.56-os Szerbia az tényleg jó gazdag ország, remélem ironikusan írtad =)
2010. okt. 21. 18:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt neked kell tudnod. Ha családos vagy akkor menj olyan helyre ahol ingyenesek és jók az iskolák/ovik. Sok helyen fontos a nyelv, ha családod van és pl. a gyerekek tanulnak valamilyen nyelvet akkor érdemes azt is beleszámolni..

Milyen időt szeretsz? Ha nem bírod a meleget, akkor nem érdemes délre költözni ha meg a hideget és a sötétséget, akkor meg az északi országokat felejsd el.

Ha egyedül akarsz költözni keress olyan helyet ahol nem kell sokat adózni (ha nincs gyereked, nem feltétlenül használod sokat az közdolgokat, mint pl. orvos, szociális-segély stb..).Vedd még figyelembe, hogy melyik ország kulturája érdekel legjobban, haza akarsz-e járni gyakran ha igen meglehet-e olcsón úszni, milyenek az árak, mennyi pénzt szükséges az elinduláshoz stb.

2011. júl. 14. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!