Kezdőoldal » Utazás » Európa » Európán belül hová érdemes...

Európán belül hová érdemes költözni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 11:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Anglia.

<3 London!

2010. máj. 16. 11:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Norvégia, Svédország, Finnország, Izland, Írország, Britannia, Svájc. Esetleg még Dánia.
2010. máj. 16. 12:01
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Az attól függ,milyen szempontokat tartassz szem előtt,vagyis mik fontosak számodra.Éghajlat?Kultúra?Élhetőség?Adózás?Munka és fizetés?Az ottani emberek befogadókészsége?Stb...
2010. máj. 16. 12:08
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

Anglia: London

Belgium:Brüsszel

Svájc, Franciaország

Németország

2010. máj. 16. 22:12
 15/26 anonim válasza:
47%

Érdekes, eddig senki se mondta, hogy az emberfia boldoguljon ott, ahol született. Pedig a sok válaszadóból egy vagy kettő biztos árpádsávos autóval mászkál és a mellét veregeti, hogy hejjj, a magyarság, hejjj! Tudják, mi a legfurcsább az egészben? Hogy ezért olyan Magyarország, amilyen. Én szégyellem, hogy megismertem.

/egy pártfüggetlen erdélyi/

2010. máj. 17. 08:04
 16/26 anonim válasza:
100%
Bárhova, csak el innen!
2010. máj. 17. 08:39
 17/26 anonim válasza:
100%

22:12-es kommentelőnek üzenem, hogy Angliában pont Londonban nem érdemes kezdeni mivel baromi drága ott az élet. Egy környező városba inkább, mert ott olcsóbb a megélhetés, és bejárni Londonba dolgozni mert ott meg jobb a fizetés. Rengetegen csinálják és beválik. Ismerek olyanokat akik tartósabb ideig éltek/élnek Spanyolo.-ban is és mind azt mondják hogy ha tudsz angolul akkor már nyert ügyed van.

A 08:04-es kommenthez meg csak annyit fűznék hozzá hogy egy olyan anyának aki egyedül neveli a gyerekeit akik közül az egyik még tanul, nem fogja kifizetni a számláit a hazaszeretet, meg tudod nem mindenki akarja az életét 30 évig tartó kölcsönnel kezdeni.

2010. máj. 17. 11:22
 18/26 anonim válasza:
77%

ma 11:22

Senkit sem kímél az élet.

Akkor is megdöbbenek azon, hogy "Bárhová, csak Magyarországra ne". "Még a szlovákoknál is jobb, csak tagadd le, hogy magyar vagy".

Egyszerűen elképedtem.

2010. máj. 17. 11:42
 19/26 anonim válasza:
100%

Kíváncsi lettem volna valami konkrétabbra. Ha tehetném szívesen elmennék innen, család sem köt, nincs olyan sajnos...

Szégyellem, hogy magyar vagyok. Van ahol a magyarokat cigányoknak hiszik vagy fordítva.

2010. máj. 17. 11:50
 20/26 anonim válasza:
100%

Ha itt magyarországon nem tudtsz boldogulni akkoe máshol sem fogsz. Tudom hogy nem minden olyan jó itt mint lehetne de erről csak mi tehetünk hiszen magyarország nem egy önnálló lény hanem mi vagyunk magyarország az állampolgárai olyan amienné mi tesszük.

Külföld ahova annyira vágytok pedig sokkal jobban védi saját állampolgárait mint magyar. o. szóval inkább csak példát kéne venni, kevesek szerencsélye hogy külföldön jobban megy nekik.

Egyébként sokmindenre képessek vagyunk csak azt letagadják s arra nevelik az embereket h szégyeljünk hazánkat. a minap nagyon meglepődtem egy listán, magyar márkák listája hát ha bemegyünk egy plázába az biztos h több mint a fele magyar csak egy hangzatos külföldi név mögé relytőznek XD

2010. máj. 17. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!