El akarok költözni Írországba. Milyen tanácsokat tudtok adni?
19 éves vagyok, és úgy döntöttem, hog elmegyek innen, mert nem látom semmi értelmét, hogy itt maradjak. Nem érzem jól magam, és amúgyis megakarom nézni azt a helyet.
Mit tudtok tanácsolni? Maradjak itt pár évet és tanuljak szakmát, vagy menjek ki minnél hamarabb és ott tanuljak majd valamit?
Kicsit félek, de ez nem zavar, mert kifogok menni, csak ugye ez olyan furcsa :)
Ha nincs szakmád, akkor javaslom hogy ne menj ki! Mert szakma nélkül és főleg nyelvtudás nélkül csak mosogatói meg hasonló állásokat lehet kapni.
Akkor érdemes kijönnöd ha rendelkezel megfelelő nyelvtudással, képesítéssel, mert akkor esélyed van a normális munkára is.
Nagyon jól beszélek angolul.
Jövő ilyenkorra szakmám is lesz. (Masszőr)
A problémám az utazáshoz szükséges pénz előteremtésével van. Most főleg ezzel próbálok megbírkózni, de itt két térdemesn könyörögve is csak olyan munkát kapok, amiért fizetnék, hogy ne nekem kelljen csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!