Először utazok holnap repülővel, egyedül, angolul nagyon keveset tudok és még át is kell szállnom. Hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Münchenben szállok át (hazafelé Bécsben),Genfbe megyek.Nagyon félek hogy valamit elrontok,lekésem a gépem vagy tudom is én.Tanácsok?2017. febr. 14. 18:50
1/7 anonim válasza:
Ha erzel magadban eleg agyi kepesseget ahhoz, hogy felismerd a Münich, Munich, München, Genf szavakat valamint a szamokat 1-10-ig, illetve az angol ABC betuit, meg a nyilakat, amik az utat mutatjak, akkor nem kell aggodnod. Pontosan ennyi kepesseg kell ahhoz hogy atszallj.
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, én sem tudok sokat és még sosem volt gondom emiatt. Sokan utaznak nulla nyelvtudással. Piktogrammok vannak, a járatszámot, kaput, úticélt figyeled, és lesed hogy mit csinálnak a többiek.
3/7 anonim válasza:
Magyarok mindenütt vannak, így ha eltévednél is közel a segítség.
4/7 anonim válasza:
ne izguld tul, siman menni fog, ahogy az elozo ketto irja,figyelj oda , minden ki van tablazva. :)
5/7 anonim válasza:
München egy jó reptér, szerintem nem lesz gond. Arra figyelj, hogy Genf angolul Geneva. Ellenőrizd a járatszámot is, Münchenből több gép is indul Genfbe.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek kicsit megnyugodtam :)
2017. febr. 14. 22:25
7/7 anonim válasza:
Esetleg vehetsz egy magyar-angol nyelvű úti könyvet, szótárt, sokat tud segíteni, ha utazgatsz, és néhány nyögvenyelős mondatot is össze tudsz rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!