Kezdőoldal » Utazás » Európa » Pozsonyi adventi vásáron volt...

Pozsonyi adventi vásáron volt már valaki?

Figyelt kérdés
Tudnátok mondani egy két személyes élménybeszámolót, árakat?:) Köszi!

2016. nov. 30. 10:27
 1/6 Istvan G. válasza:
100%
Pozsony Óvárosa és a vár nagyon szép. Hangulatos, kellemes sétákat lehet tenni. A város multja ellenére Magyar felirattal nem lehet találkozni, de az emberek attól függetlenül kedvesek voltak velünk, hogy magyraul beszéltünk. A vásár pont mint bárhol, talán azzal a különbséggel, hogy az áruk minőségebbiek. Nekem egy kicsit drágának tűnt a hely, de Adventkor és turistaközpontban ezen nem lehet csodálkozni. Láttunk szendvicset 12 EUR-ért, azaz kb 3600 FT-ért, de kompletten meg tudtunk ebédelni 2400-ért is. Összeségében ajánlom annak aki nem volt, mert változatosabb, mint mindíg Bécs vagy a hazaiak.
2016. dec. 6. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Pozsony mivel kicsi és nincs sok látnivaló, ezért 2-3 óra alatt minden "lényeges" dolog megnézhető a centrumban.

Nem lehet egy bécsi adventi vásárhoz hasonlítani, mert sokkalta "szerényebb".

A turistákra szakosodott éttermek drágák, olcsón és kiadósan ebédelni a piacon lévő étteremben tudsz, ami egy piachoz képest normális.

2016. dec. 8. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Szombaton megyek.

Utána ha érdekes még tudok közelebbit mondani.

2016. dec. 8. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb. olyan , mint a győri. Árak úgy 30%-al magasabbak.

Nem támadnak , vernek meg a tótok . Szlovákiában mindenhol ahol turisták járnak beszélnek angolul, németül és magyarul is sokan tudnak. 2-3 óra alatt bejárható és ebben benne van 1 óra evés , ivás. A parkolás viszont nem egyszerű a belvárosban.

2016. dec. 9. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is most szombaton megyek győrből. Mivel az út megvan oda-vissza 1500ból így egy próbát mindenképpen megér. Olvastam beszámolókat, a Budapestinél olcsóbbnak mondják, és szépnek is.
2016. dec. 15. 23:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző szombaton voltam, hát nem egy nagy durranás.

Sok látnivaló nincsen, az árak közelítik a bécsit.

Sajnos a hó hiányából és a napsütésből fakadóan egyáltalán nincsen karácsonyi hangulata.

A bódéknál van tömeg, és megy az eszem-iszom.

2016. dec. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!