Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi a véleményetek az adventi...

Mi a véleményetek az adventi vásárokról?

Figyelt kérdés
Mentek valamerre? És aki nem szereti az miért nem szereti?

2016. nov. 25. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
meg.
2016. nov. 25. 21:30
 2/11 A kérdező kommentje:
értelmes válasz esetleg?
2016. nov. 25. 21:30
 3/11 anonim válasza:
Én az utóbbi években Bécsben voltam mindig, nagyon szeretem. Azért megyek, mert a hangulatát imádom, tény, hogy elég drága, és a végén már ugyanazok a tucat áruk vannak, de a várost megnézni, és az esti világítást, nekem megéri. Nálunk ezek ilyen 1 napos sulis kirándulások voltak, így néhány látnivalót is megnéztünk, nem csak magát a vasart. Hatalmas a tömeg, így ezzel kalkulálni kell. Idén "csak" a vörösmarty térre megyek, de szerintem ez is lesz hasonlóan szép.
2016. nov. 26. 09:49
 4/11 anonim válasza:
Minden évben ki szoktam nézni a helyi vásárba egyszer. De venni soha nem szoktam semmit, mert mint minden más vásáron is, mindent aranyárban mérnek. Csak végigsétálok, szétnézek, élvezem kicsit a karácsonyi hangulatot, aztán hazajövök.
2016. nov. 26. 17:32
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Giccsparádé qrva drágán.

Kajálni sem szoktam, mert az is rohadt drága és mindenből folyik a zsír.

2016. nov. 26. 18:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy jó hangulatú, szép, fénnyel-illatokkal teli helyek. Mindig elmegyünk a Bazilikához fényjátékot nézni és kürtös kalácsozni, nézelődni a Vörösmarty térre és forralt bort inni az Operaházhoz.

Miért ne lehetne egy kicsit örülni?

2016. nov. 26. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Ki mondta hogy nem örülhetsz? Miben befolyásolja az örömödet az, hogy másnak nem tetszik a dolog?
2016. nov. 26. 19:55
 8/11 Szimeon válasza:
Palacsinta, lángos, kalács, bor, díszek, néhány drága kézműves cucc, édességek, sok dekoráció, zene a háttérben, lófráló tömeg. Én ilyennek látom. Nem kedvelem.
2016. nov. 30. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
nagy szarok idiotaknak, mint valaki irta viccsparade mereg dragan
2016. dec. 1. 09:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te is egy ilyen idióta lehetsz, mert "giccsparádé"-t írt a másik főokos!

Amúgy ha azt nézzük, akkor a karácsony eleve egy nagy giccsparádé, de ezt szoktuk meg, ezt várjuk minden évben, és ez ilyenkor teljesen normális.

Ha tehetem, minden évben ki is megyek valamelyik adventi vásárba, mert ez jót tesz a lelkemnek.

Voltam: Pozsonyban, Grázban de legtöbbször Bécsben.

Természetesen idén is mentem.

A fanyalgók meg hadd fanyalogjanak. Nekik amúgy sem jó semmi sem.

Az én örömömet nem fogják elrontani, mert én kint vagyok, ők meg otthon punnyadnak.

2016. dec. 27. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!