Kezdőoldal » Utazás » Európa » Adventi buszos kirándulások....

Adventi buszos kirándulások. Melyik várost ajánlanátok ezek közül a kuponos lehetőségek közül?

Figyelt kérdés

Bécs elég népszerű, de mivel még nem voltam adventi vásárban, ezért nem tudom. Ajándékba adnám a szüleimnek :)

[link]

2016. okt. 13. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem speciel Zakopane / Krakko nagyon vonzana.

Becsben szep a vasar de szvsz siman meg lehetne oldani egyeni utazassal is, nomeg hatalmas a tomeg ott olyankor, ha valaki nem szereti a tumultust, annak nem biztos, hogy jo otlet.

A Zakopanei kirandulas mast is kinal nemcsak a vasart, es mivel Krakko joval kisebb, mint Becs, ezert szerintem csaladiasabb a hangulata is.

Viszont ha szuloknek veszed, akkor arra is szamolj, hogy Lengyelorszag vagy Praga eseten az ejszaka esetleg az autobuszon lesz, ami idosebb embereknek mar nem biztos, hogy elvezetes.

En mentem mar igy velencei karnevalra, egy nagyon jo baratom batyja szervezte az utat, oda-vissza ejszaka a buszon. Hat az eletbe tobbet nem tennem, mert bar szep volt, de iszonyu faraszto. Pedig meg egyetemista voltam, tehat fiatal... Igazan az ottletet sem elveztuk egy ido utan, mert azert a buszon nem tudsz ugy aludni, mint egy agyban.

En ajandekba nem biztos, hogy kuponoznek, kb ennyibol (vagy picit tobb penzbol, de annyival nem tobbol) egy railjet jegy is siman kijon Becsig, kenyelmes kiszolgalas a vonaton, harom ora alatt ott vannak, 1 nap alatt megoldhato, ha maradnanak meg egy napot, akkor booking.com-on keresel nekik valami korrekt szallast 1 ejszakara. Es az egeszet egyutt egy csomagban odaadod nekik, ok pedig csak felszallnak a vonatra, es setalgatniuk kell...

2016. okt. 13. 11:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Bécset.

Olcsó az utazás, közel van, nem kell hegyet mászni stb...

2016. okt. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!