Nagyon úgy néz ki, hogy egyedül leszek karácsonykor. Valami kimondottan karácsonyi útra valami ötlet esetleg?
Lehet karácsony-szilveszter is, csak ne kelljen egyedül töltenem az ünnepeket. Itt Európán belül.
(Kb. 100ezret szánnék rá.)
Már nézegetem a lehetőségeket pár napja a neten, de örülnék minden ötletnek.
Köszönöm előre is.
Van egy hazaút a Kanári-szigetekről december 24-én, nem kerül összesen 30 euróba. [link]
Odalenn nagyon klassz idő van, tényleg élveznéd. (Átszállással kell lemenni, de úgy szintén 30-40 euróból kijöhet). Elvagy odalenn, és szenteste hazajössz olcsón.
Rendhagyó program karácsonyra, de egészen biztosan lenne társaságod közben.
Repjegy kereső: azair.eu.
Köszi, a Kanári az jó célpont lenne ha mint írod jó idő van ott, de én az egész karácsonyt szeretném valahol eltölteni.
Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően, de BP.-i kb. dec 22. körüli indulással keresnék valamit pár napra, vagy egy hétre kb.
Esetleg utazási irodánál érdeklődhetsz. A múltkor a buszmegállóban láttam, hogy már adventi bécsi utat reklámoznak... ott elvileg van egy király vásár, persze az advent és nem karácsony.
Ha engem kérdezel, én tuti északra mennék. Nagyon szeretem a skandináv országokat és ott még hó is van. Ha találsz magadnak egy konkrét célpontot, talán könnyebb lennne a keresés :)
Bocsánat, hogy nem tudtam konkrétabbat kitalálni.
Illetve: itt is nézelődhetsz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!