Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nagyon úgy néz ki, hogy...

Nagyon úgy néz ki, hogy egyedül leszek karácsonykor. Valami kimondottan karácsonyi útra valami ötlet esetleg?

Figyelt kérdés

Lehet karácsony-szilveszter is, csak ne kelljen egyedül töltenem az ünnepeket. Itt Európán belül.

(Kb. 100ezret szánnék rá.)

2016. nov. 22. 18:22
 1/6 A kérdező kommentje:

Már nézegetem a lehetőségeket pár napja a neten, de örülnék minden ötletnek.

Köszönöm előre is.

2016. nov. 22. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Utazz el Skyrim-be. Vagy mondjuk 2027 Detroit-jába.
2016. nov. 22. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Van egy hazaút a Kanári-szigetekről december 24-én, nem kerül összesen 30 euróba. [link]

Odalenn nagyon klassz idő van, tényleg élveznéd. (Átszállással kell lemenni, de úgy szintén 30-40 euróból kijöhet). Elvagy odalenn, és szenteste hazajössz olcsón.

Rendhagyó program karácsonyra, de egészen biztosan lenne társaságod közben.

Repjegy kereső: azair.eu.

2016. nov. 22. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi, a Kanári az jó célpont lenne ha mint írod jó idő van ott, de én az egész karácsonyt szeretném valahol eltölteni.

Lehet, hogy nem fogalmaztam érthetően, de BP.-i kb. dec 22. körüli indulással keresnék valamit pár napra, vagy egy hétre kb.

2016. nov. 23. 19:59
 5/6 anonim válasza:

Esetleg utazási irodánál érdeklődhetsz. A múltkor a buszmegállóban láttam, hogy már adventi bécsi utat reklámoznak... ott elvileg van egy király vásár, persze az advent és nem karácsony.

Ha engem kérdezel, én tuti északra mennék. Nagyon szeretem a skandináv országokat és ott még hó is van. Ha találsz magadnak egy konkrét célpontot, talán könnyebb lennne a keresés :)

Bocsánat, hogy nem tudtam konkrétabbat kitalálni.

2016. nov. 28. 18:12
 6/6 anonim válasza:

Illetve: itt is nézelődhetsz még

[link]

2016. nov. 28. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!