Mit kérjek? Nemsokáa 18 leszek és a szüleim szabad választást adtak a téten, hogy mit kérjek tőlük. Fiú vagyok amúgy.
Sok dolog az ami mérvadó. Jövőre ugye egyetemre megyek, így nem akarom őket nagyon megterhelni most ezzel, de azért egyszer 18 az ember, szóval félig-meddig lehet mégis. Nem vagyunk sem gazdagok sem szegények, tehát ilyen "elég komfortosan" tudnék választani, igaz árat nem mondtak de ismerem őket. Ilyen, hogy laptop, az igaz, hogy kellene, már ha csak az egyetemet nézzük, meg hát kell, beadandókra is stb, hogy ne mindig az övékét használjam, de 18-a inkább valami maradandót, emlékeset szeretnék kérni, amire mindig visszagondolhatok, hogy na ez volt egy 18-ik szülinap... Így arra jutottam, hogy valami utazást kérjek külföldre pár napra (max 7 nap), viszont nemtudom merre. Maradnék inkább Európában, mivel máshová már azért drága lenne, viszont nemtudom merre. Telet-nyarat imádom, városnézést, shoppingot, fürdést bármit. Azért nemtudom, hogy inkább télen menjek, vagy majd tavasszal -nyáron, illetve meleg helyre vagy ne...Gondolkodtam nagyvárosokban is, London,Párizs, vagy valami tengerpart, pl Kanári szk, Ciprus... Olvastam már hasonló kérdést, és akkor leszögezném most, NEM azt szeretném, hogy helyettem döntsetek, hanem, hogy véleményetek kifejtsétek, elirányítsatok.
Utazás mellett ha van más ötlet szívesen fogadom :)
PS. Okoskodók kíméljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!