Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni magyarok! Mennyire...

Londoni magyarok! Mennyire nehez kint rendes munkat talalni?

Figyelt kérdés

Felsofokon beszelem az angolt, rendszeresen hasznalom a nyelvet, mivel angol turistakkal dolgozom (viszont nem ez a szakmam). Par kedves ismerosom mar elore vetitette, hogy biztos nem fogok rendes munkat talalni, es meg egy titkarnoi allasra se remeljek palyazni, mert oda angolokat vesznek fel, mint minden mas "valamirevalo" munkahelyre.

Ez mennyire igaz? Nincsenek nagy elvarasaim, tisztaban vagyok vele, hogy eloszor igenis lehet, hogy "aljamunkat" kell majd vegeznem, de azert idovel jo lenne majd valtani.

2016. nov. 1. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:

"Par kedves ismerosom mar elore vetitette, hogy biztos nem fogok rendes munkat talalni, es meg egy titkarnoi allasra se remeljek palyazni, mert oda angolokat vesznek fel, mint minden mas "valamirevalo" munkahelyre. "

Ilyen ismerőseim nekem is voltak. Messziről kerüld őket és ez komoly tanács! Ha beszéled az angolt rendesen, van egy eladható szakmád, akkor minden gond nélkül fel fognak venni ha külföldi vagy ha nem. Viszont ha szakmád nincs, vagy nem eladható idekinn, akkor maradnak a standard bevándorló melók.

2016. nov. 1. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
mediat/filmet tanultam egyebkent. a magyarok negativizmusat, irigyseget a mai napig nem ertem.
2016. nov. 1. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Nekem van egy jó barátnőm, aki gimi után belevágott és kiment Angliába. Nyelvtudása sem volt tökéletes, de mondjuk annyira rossz sem volt. Első évben egy étteremben volt pincér, most pedig kisfőnök nagyon jó fizetéssel.

Messziről kerüld az olyan embereket, akik csak a fejedet teletömik azzal, hogy majd nyomorogva fogsz élni és ott sírsz, ahol senki sem lát. Az ilyenek úgy mennek ki, hogy beszélnek 1 szót angolul, akarat 0 bennük, de a pénz az azért jöjjön.

2016. nov. 1. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Londot nagyon sürgősen felejtsd el, iszonyú drága és mostanság iszonyúan lezülött a bevándorlók miatt. Keress valami kényelmes állást egy kisebb városban.
2016. nov. 1. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ki akarsz menni menj csak nyugodtan, ha kitartó vagy nem lesz probléma! Sok ismerősöm dolgozik már évek óta kint.
2016. nov. 1. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Jelentkezz batran amire csak szeretnel. Itt meg papirt sem kernek semmihez. Mindenhol betanitanak. En alapszintu nyelvtudassal dolgozom egy londoni penzvaltoban (es interneten talaltam a munkat, semmifele kapcsolatom nem volt hozza).

Ha meg jol is beszeled a nyelvet, akkor tenyleg megprobalhatsz barmit.

2017. febr. 11. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!