Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elutaznátok így a helyemben...

Ti elutaznátok így a helyemben? Nessebarba

Figyelt kérdés
holnap hajnalban 4kor indulunk kocsival 4en Bulgáriába, Nessebarba. Apukám,nővérem, és anyukám legjobb barátnője ( akit nagyon nem szeretek, nem arról van szó hogy apával kikezd meg semmi ilyesmi csak nem tetszik a stílusa meg hangos,sokat beszél ráadásul még hülyeségeket is). 10-12 óra az út megállás nélkül. Nekem ma reggel jött meg, valószínű megzavarta ciklusomat a megfázás. Ha már szóba jött akkor megfáztam kb a 3.napja van, nagyon fáj a torkom, hurutosan köhögök, fújom az orrom, tegnap még szerintem lázam is volt de nem akartam megmérni.. azóta ittam 2 aspirines vizet meg vettem be algopirint + dorithricinen élek napok óta.. csak úgy bírom ki a torkom miatt. Na így tűrhető de nem tudom az út alatt hogy leszek.. Csakis azért mennék el mert már ki van fizetve a szállás, visszamondani nem lehet. Szerintetek menjek el? Mit tudnék ott csinálni? Fürödni nem, napozni sem valószínű (eleve nekem is magasabb az átlag hőm). Pedig ezért megyünk ugye utazni... 40-50 ezer forint lenne feleslegen kifizetve. 15/l

2016. aug. 16. 20:22
 1/5 B. Kati válasza:
Remélem elmentél.
2016. aug. 17. 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Óóóó, Istenem, egy megfázás nem tart örökké!!!

Persze, hogy elmennék és boldog lennék! Nesebar nagyon szép, idegen tájat, kultúrát látsz, ha Románián keresztül mentek, akkor csodálatos hegyeket, tájat. Az meg butaság, hogy fürödni nem tudsz - miért ne tudnál? Semmi bajod nem lesz tőle. Élvezd a lehetőségeket, az utat :-)

Én is remélem, hogy elmentél :-)

2016. aug. 17. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Eljöttem, nem bántam meg. Életem egyik legjobb döntése volt :) csodaszép hely.:)
2016. aug. 20. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajjj, de jó!! Örülök, hogy tudósítottál is, köszi :-) (2-es)
2016. aug. 20. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
:):)
2016. aug. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!