Angliába kell útlevél vagy elég a személyi?
BÁRMELYIK személyi igazolvány jó, ugyanis EU-n belüli ország. Tehát nem csak kártyás személyi!
Azonban, ha személyivel akarsz az országba belépni, hosszabb beléptetési idővel kell számolnod. DE BE FOGNAK engedni.
Tisztelettel tájékoztatok mindenkit a férjem a mai napon utazott Londonba repülővel,puha fedelű, 1998-ban kiadott személyi igazolvánnyal,teljes magyar szövegezésűvel, útlevél nélkül.Minden akadály nélkül mehetett.
Mindenkinek jó utat!!
A belépéshez, ott tartózkodáshoz nem kell útlevél, de én úgy tudom, hogy a személyit nem fogadják el hivatalos okmánynak, az útlevelet viszont igen.
Továbbá a munkavállalásnál is kell.
Én így tudom.
Valóban! belépni tudsz vele. Aztán nem fogadja el a bank, se a munkaadó, se senki a DVLA-n s a Home Office-on kívül.
DE!
Nem azért nem fogadják el, mert nem kellene elfogadniuk, hanem mert sötétek mint a frissen szántott föld, s annyira beléjük van verve a passport szó, hogy ha mást mutatsz, akkor úgy néznek rád, hogy ha útleveled nincs, akkor te 100000%, hogy egy illegális terrorista vagy.
Mert sötétek, s nem homályosították fel őket. Az angolok barmok, korlátozzák a jogaidat, ha nicns útleveled, de ezét kib. nagy szarba keverheted őket, ha ezt bejelented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!